ABiLiTieS Trust | Corporate Services

ABiLiTieS Trust | Corporate Services

Geregistreerd adres in Amsterdam voor jouw onderneming 

Ben je op zoek naar een geregistreerd adres voor je bedrijf? ABiLiTieS Trust biedt je onderneming in Amsterdam virtual address inclusief het doorsturen van post per email. Thuiswerken is steeds meer de standaard. Heb je echt een duur kantoor nodig?  Steeds meer ondernemers nemen een geregistreerd adres en besparen zo veel geld.

Niet alleen bespaar je op de huur, maar je hebt ook geen omkijken naar de inrichting. Begin nu je bedrijf met een virtueel kantoor in Amsterdam. Het kan binnen 24 uur voor je worden geregeld. 

Kies je voor een virtueel kantoor of een fysiek kantoor? 

Bij ABiLiTieS Trust weten we het antwoord op deze vraag al jaren. In veel beroepen kan er heel goed vanuit huis worden gewerkt. Onderzoek toont aan dat dit ook heel efficient kan zijn. Bovendien is het milieuvriendelijk omdat je niet hoeft te reizen. Een virtual office biedt veel praktische voordelen aan ondernemers:

  • Gescande post geeft gemak, vrijheid en netheid. 

De inkomende post komt gescand in je email terecht waar je ook bent. Dit geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Ook ben je nooit meer facturen en correspondentie kwijt of slingert deze rond in je kantoor.

  • Lage kosten en niet gebonden zijn aan lange contracten. 

De onroerend goed prijzen zijn enorm gestegen en de huren zijn hieraan gekoppeld. Huurcontracten voor fysieke kantoren worden meestal voor een aantal jaren afgesloten. Een geregistreerd adres kan je al voor een termijn van drie maanden afsluiten.  

  • Professionele, creatieve en internationale uitstraling

Een virtueel kantoor adres in Amsterdam geeft je onderneming een professionele uitstraling. Amsterdam is daarbij een stad met een creatief en internationaal imago. Dit straalt positief af op jouw onderneming.

  • Ingericht kantoor en eenvoudig een vergaderruimte huren 

Met een virtuele werkplek hoef je niet om te kijken naar de inrichting van je kantoor. Wil je een vergadering houden met je collega's of een client? Dan kan er eenvoudig per dagdeel een vergaderruimte worden gehuurd.    

Neem nu contact met ons op. We helpen je snel. Ook de wijziging van het vestigingsadres van je bedrijf bij de Kamer van Koophandel wordt door ons geregeld.

Begin nu met besparen op je huurkosten en ontvang je post waar je maar wilt.

 

 

Over ABiLiTieS Trust

ABiLiTieS Trust is een corporate services provider gevestigd in Amsterdam. Naast domicilie bieden wij ook management services en business support. Onze onderneming is management owned en heeft een team van deskundige accountmanagers met veel internationale ervaring. Door onze ervaring kunnen we snel schakelen en jouw bedrijf toegevoegde waarde bieden. Vraag een offerte aan als je interesse hebt in onze virtual office en business support services.  

 

Artikelen van ABiLiTieS Trust | Corporate Services

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.