4ToolFreaks

 4ToolFreaks is een technische groothandel gericht op ZZP'ers en het MKB. We bieden effectieve oplossingen voor veiliger en efficiënter werken. Met een focus op technische diensten, monteurs en bouwers.

4Toolfreaks.nl heeft een breed scala aan valbeveiliging, leeflijnen en toebehoren, met als huismerken Skypro & Blackbull. Deze merken bieden producten voor veilig werken op hoogte, gereedschapshouders, valbeveiliging voor gereedschap, tassen, kwaliteitsgereedschappen,Hijsmiddelen gereedschapskoffers en werkkleding. Zo bieden we een compleet assortiment.

4ToolFreaks is de technische groothandel die zich focust op ZZP'ers en het MKB. We bieden doeltreffende oplossingen om veiliger en efficiënter te werken. We bieden met name concrete oplossingen voor doeners en makers van technische diensten, dienstverleners, monteurs en bouwers.

Met 4toolfreaks.nl brengen wij nieuwe en zelf ontwikkelde producten uit die modieus zijn en waarmee je veilig werkt.

Onze huismerken zijn Skypro & Blackbull. Deze merken ontwikkelen producten voor veilig werken op hoogte, gereedschapshouders, valbeveiliging voor gereedschap en tassen. Een aanvullend assortiment met kwaliteitsgereedschappen,Hijsmiddelen gereedschapskoffers en werkkleding behoren daarbij. Kortom een compleet assortiment voor de doelgroepen.

Artikelen van 4ToolFreaks

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.