Zo kom je met een snelle ochtendroutine toch goed voor de dag op kantoor

30 mei 2023 13:00

Zo kom je met een snelle ochtendroutine toch goed voor de dag op kantoor

Wil jij goed voor de dag komen op kantoor, maar zet jij je wekker het liefst zo laat mogelijk? Met deze 5 tips kom je met een snelle ochtendroutine toch goed voor de dag op kantoor. 

Tip 1: kleding klaarleggen

Of je nu strak in pak of smart casual naar kantoor gaat, wanneer je de avond van tevoren nadenkt over welke kleding je de volgende dag aantrekt, scheelt dit tijd in de ochtend. Kijk ook vooral naar het weer, op een zomerse dag heb je behoefte aan luchtige kleding terwijl je in de winter een laagje extra nodig hebt. Hou hierbij altijd de kledingvoorschriften in gedachten. Je kunt niet op elk kantoor in een korte broek of oversized sweater verschijnen.  

Tip 2: persoonlijke verzorging

Wanneer je naar kantoor gaat is het van belang dat je uiterlijk er verzorgd uitziet. Om tijd te besparen in de ochtend, douche je in de avond en check je gelijk of je baard nog getrimd moet worden. Voor degene die hun haar verven, werk je gemakkelijk thuis je uitgroei bij met de kapperskwaliteit haarverf van WECOLOUR. Zo kom jij weer helemaal fris en fruitig op kantoor!

Tip 3: bereid je lunch voor

De avond van tevoren je lunch klaarmaken, scheelt je een hoop tijd in de ochtend. Dit kun je uiteraard ook doen voor je ontbijt. Overnight oats zijn hier perfect voor. Heb je kinderen? Zorg dan dat ook voor hen de lunchpakketten en gym/schooltassen klaarstaan.

Tips 4: zet je tas klaar

Wat neem jij allemaal mee naar kantoor? Door je tas alvast klaar te zetten is de kans dat je iets vergeet kleiner en ben jij sneller de deur uit ’s Ochtens. 

Tip 5: zorg voor een gevulde tank

Ga jij met de auto of elektrische fiets naar kantoor? Zorg ervoor dat je auto een volle tank heeft of je fiets is opgeladen. Dat scheelt een ritje naar het tankstation of voorkomt dat je zonder ondersteuning tegen wind moet ploeteren (en bezweet op je werk aankomt). 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.