Web Wings bestaat 5 jaar en dat wordt gevierd!

18 november 2022 13:32

Web Wings bestaat 5 jaar en dat wordt gevierd!

Afgelopen maand was het moment dat Web Wings 5 jaar bestaat. In een korte periode is het marketingbureau uitgegroeid tot een serieus bedrijf dat met 35+ online marketeers gaat voor resultaat. Naast de grote groep enthousiaste marketeers, komen er maandelijks nieuwe klanten bij, diverse partnerships en blijft het aantal #1 posities in Google groeien.  Dat gaat Web Wings vieren!

Waar het begon?

Elk bedrijf begint ergens, en zo ook Web Wings. In 2017 starten 2 studenten samen het Webdesign en marketingbureau. Waar beide nog in de schoolbanken zaten. “Een trucje dat op school aangeleerd wordt, is al snel een goede bijbaan” vertelt Jasper Voorn. De studentenkamer wordt vervangen door een eerste kantoortje in 2019. Destijds nog met Roy, Jasper en Ivan. En het bijbaantje veranderd in een commitment om fulltime aan Web Wings te werken.

“Sinds Corona gaat het een stuk sneller, de wereld bevind zich ineens veel meer op het internet. Een boost voor Web Wings” geeft Ivan Arndts aan. Hier hebben we goed op ingespeeld en via verschillende kanalen heel wat klanten bereikt en geholpen met online vindbaarheid

Nu, eind 2022, kunnen we het volgende terug zien:

  • Een team van +35 collega’s
  • Meer dan 300 klanten die we geholpen hebben met hun zichtbaarheid.
  • Een jaarlijkse omzetgroei van vaak 300 tot 400%
  • Een groot kantoorpand van 500m² met fijne werkplekken
  • En natuurlijk tal van #1 posities met bezoekersgroei die ook de concurrentie voorbij vliegen

Het succes van de groei

Maar wat is het succes dat Web Wings sinds 2019 tot 2022 zo hard gegroeid is? Jasper en Ivan vertellen beide enthousiast dat ze geloven in de toekomst en willen bouwen aan een groter geheel en bereid zijn om te investeren in de groei van het bedrijf. Daarnaast staat resultaat centraal, ze helpen klanten echt met groeien naar de top van Google en werken aan lange termijn relaties. Zo ondersteunt Web Wings ook tal van andere marketingbureaus met het onderdeel linkbuilding, waarin zij de afgelopen 3 jaar veel in hebben geïnvesteerd.

Open dag Web Wings

Om de groei van het bedrijf te vieren en stil te staan bij de prachtige resultaten organiseert Web Wings op vrijdag 25 november een open dag. Iedereen is op deze dag welkom om met ons te komen proosten op ons vijfjarig jubileum. Ben jij een familielid, vriend of kennis van een van de Webbies en vind je het leuk om een kijkje te nemen op hun werkplek? Of ben jij een klant van Web Wings en zou je ons graag wat persoonlijker leren kennen? Maar ook als je meer wilt weten over online groei ben je welkom! We vieren het succes graag samen. Benieuwd naar de open dag? Op de website van Web Wings kan je je aanmelden.

https://web-wings.nl/open-dag

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.