Waarom zijn kleurkeuzes (op de werkvloer) zo belangrijk?

30 mei 2023 13:31

Waarom zijn kleurkeuzes (op de werkvloer) zo belangrijk?

Met kleur in je kleding communiceer je, benadruk je eigenschappen en geef je signalen af. Daarom is het handig en leuk om de betekenis van kleuren te weten.

Wie is 'Jouw Persoonlijke Kleuren'?

Jouw persoonlijke kleuren is een kleurrijk bedrijf van een kleurrijk persoon Carola van den Berg-Moors, met liefde voor alles waar kleur in terug komt. Met 20 jaar ervaring als kleuranalist op persoonlijk niveau, betreedt ze nu ook landelijk het bedrijfsleven.

Wist je dat door de juiste kleuren te kiezen in kleding, nagels en stijl, je aantrekt wat bij je past?

De verschillende diensten

Dat is de reden dat alle diensten van Carola gaan over kleur:

Kleur workshop

De kleur workshop speciaal voor jouw medewerkers is een leuke speelse manier om samen te ontwikkelen. Het zorgt voor een inspirerende sfeer waar mooie nieuwe ideeën uit voortvloeien.  Welke kleuren kan je het beste gebruiken in je kleding, werkomgeving en gesprekken met de klant komen op een leuke interactieve manier aan bod.

De kleur workshop staat stil bij wat kleuren voor je doen:

  • Tijdens je dagelijks leven;
  • Voor je zelfvertrouwen;
  • In je zakelijke carrière, zoals tijdens een belangrijk gesprek met de klant. Waarom is roze dan een betere kleurkeuze is dan rood.

Kleurenanalyse

Mocht je zelf graag een voorproefje willen van de kwaliteiten van Carola dan is de persoonlijke kleurenanalyse een aanrader. In een paar uur worden je huid, haar en ogen geanalyseerd en bepaalt Carola welke kleurtype je bent. Na deze analyse ontvang je een persoonlijk rapport met make-up advies van Art of Image. Hier staan alle geschikte make-up keuzes in voor jou, een ultieme verwennerij om jezelf deze artikelen cadeau te doen. De kleurenanalyse is ook leuk met een vriendin of om cadeau te doen aan je geliefde. Je hebt ook de keuzen om een persoonlijke kleurenwaaier te ontvangen. Deze past gemakkelijk in je tas en helpt je tijdens kleding winkelen de juiste kleuren te kiezen.

Meer weten?

Meer weten over Jouw Persoonlijke Kleuren en alle mogelijkheden? Bekijk de website en neem contact op via Whatsapp (06-53755283).

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.