Verdien aan je auto

29 juni 2022 11:48

Verdien aan je auto

Dankzij kenteken rapporten kun jij nu je auto laten taxeren en geld verdienen aan het verkopen van je auto. Je komt er eenvoudig achter wat de marktwaarde van je auto is, wat de inruilwaarde is en hoelang het verwacht wordt dat jouw auto te koop zal staan voordat deze verkocht is. Door één druk op de knop ontvang je al deze informatie over jouw auto via de mail. Je krijgt zelfs het aantal vergelijkbare auto's te zien dat nu te koop staat en het aantal vergelijkbare auto's dat in de laatste 45 dagen verkocht is. Je auto taxeren is dus een goed idee als jij zo snel mogelijk van je auto af wil.

Makkelijker je auto verkopen

Door te weten wat je auto echt waard is, is het makkelijker om de prijs te onderbouwen waarvoor je de auto wil wegdoen. Zo heb je precies inzichtelijk gemaakt waarvoor je je auto kan verkopen en hoeveel realistisch is om ervoor te vragen. Zo voorkom je dat je teveel vraagt en de auto niet verkoopt of dat je te weinig vraagt en je dus met een veel hoger bedrag had kunnen uitkomen.

Doe je kentekencheck

Door je kenteken in te voeren, kun je online alle gegevens van je auto doorgeven. De kenteken check zorgt er dus voor dat je precies kan aangeven waar je auto over beschikt of welke beschadigingen eventueel kunnen worden aangetroffen. Zo kun je invullen of jouw auto beschikt over een cruise control, ingebouwde navigatie of zelfs stoelverwarming. Hierdoor laat je precies zien wat voor auto je hebt en wat er allemaal mee kan. Zo wordt de ingeschatte prijs nog accurater en krijg je precies voor je auto wat deze waard is. Is de binnenkant van de auto nog onbeschadigd? Of zijn er al kleine beschadigingen te zien? Dan kun je dit ook allemaal doorgeven om te voorkomen dat je auto uiteindelijk toch niet gekocht wordt.

Wanneer laat je je auto taxeren?

Je kunt jouw auto laten taxeren op het moment dat je een nieuwe auto wil gaan kopen en dus van je oude auto af wil. De eerste stap naar het verkopen van je auto is dan gezet en vanaf dat moment kun je je helemaal richten op die mooie nieuwe auto die je al een tijd op het oog hebt. Dit hoeft niet langer een droom te zijn, want je kan deze werkelijkheid maken dankzij de kentekencheck.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.