Veilig en betaalbaar parkeren tijdens langdurige zakelijke reizen bij Eindhoven Airport?

13 november 2023 14:04

Veilig en betaalbaar parkeren tijdens langdurige zakelijke reizen bij Eindhoven Airport?

Reis je regelmatig zakelijk? Je wilt dan waarschijnlijk je auto dichtbij de luchthaventerminal parkeren. Dit is natuurlijk erg makkelijk. Het is een veilige en betaalbare manier om langdurig te parkeren. Als ondernemer is het ook handig als je verschillende betaalopties hebt om de parkeerkosten te maken en te kunnen declareren. Eindhoven Airport biedt diverse parkeermogelijkheden die ideaal zijn voor zakelijke reizigers die lange trips maken. Parkeren op Eindhoven Airport op loopafstand is makkelijk en je hebt verschillende opties om veilig en betaalbaar te parkeren, dus laten we eens kijken naar enkele van die keuzes.

P1 gold

Bij P1 Gold kun je flexibel parkeren. Je hebt hier de mogelijkheid om voor een lange tijd te parkeren, maar je kunt ook kort parkeren of kiezen voor de Kiss & Ride. Het is tevens de enige parkeerplaats waar je je elektrische auto kunt opladen. Wellicht een goede keuze als je hier behoefte aan hebt. Tevens kun je bij P1 Gold overdekt parkeren. Er zijn zelfs speciale parkeerplekken op de 2e, 3e en 4e verdieping van de parkeergarage voor mensen met beperkte mobiliteit. Deze parkeerplaatsen staan vlakbij de liften. Wil je langer dan 1 dag parkeren? Reserveer online en doe dit vooraf. Op P1 Gold kun je niet alleen makkelijk parkeren, maar het is tevens de parkeerplaats die het dichtst bij de terminal ligt, slechts op een minuutje lopen. Je kunt dichtbij de ingang parkeren, elektrisch laden en snel in- en uitrijden via kentekenherkenning.

P3 Silver

P3 Silver is een goede keuze als je voor een langere tijd wilt parkeren. Deze parkeerplaats ligt dichtbij de luchthaventerminal. Hier kun je zowel op het parkeerterrein als in de parkeergarage parkeren. Ideaal dus als je overdekt wilt staan. Houd er wel rekening mee dat je geen specifieke parkeerplek kunt reserveren. Vanaf P3 is het maar een korte wandeling van 3 minuten naar de terminal… Daarnaast kun je ook op deze parkeerplaats makkelijk in- en uitrijden met kentekenherkenning. De terminal is goed te bereiken via de airport boulevard. Onthoud wel dat de parkeergarage op P3 een hoogtebeperking heeft, dus auto's die hoger zijn dan 2 meter kunnen daar niet parkeren. Voor deze parkeerplaats moet je vooraf een reservering maken, dus vergeet dat niet.

P4 Bronze

Daarnaast ligt P4 Bronze, op ongeveer 6 minuten lopen van de terminal. Op deze parkeerplaats kun je je auto overdekt parkeren. Ook hier kun je alleen parkeren als je vooraf een reservering maakt, dus regel dat op tijd. Net als bij P3 Silver zijn hier ook hoogtebeperkingen, dus alleen auto's tot 2,10 meter hoogte kunnen hier parkeren. Veel mensen kiezen voor P4 vanwege het gemak van contactloos in- en uitrijden en de korte afstand tot de terminal.

P5 Bronze

P5 Bronze is de voordeligste parkeerplaats en ligt op slechts 7 minuten lopen van de luchthaventerminal. Je kunt hier parkeren tegen het voordelige Bronze tarief, maar let op dat je vooraf een reservering moet maken om toegang te krijgen. P5 is een overzichtelijke parkeerplaats waarbij je gemakkelijk met de voet de terminal kunt bereiken. Ook hier kun je moeiteloos in- en uitrijden dankzij kentekenherkenning.

Welke keuze maak jij?

Ben jij een zakelijke reiziger die langdurig wilt parkeren? Reserveer dan vooraf een parkeerplaats. Zo heb je gegarandeerd een plek en kun je de kosten beter beheren. Als je echter kort wilt parkeren en slechts 1 minuut van de terminal wilt zijn, dan is P1 Gold Parking de ideale keuze. Voor langdurig parkeren zijn P3, P4 en P5 goede opties, maar het is belangrijk om te weten dat je voor P3 en P4 een reservering moet maken om toegang te krijgen.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.