Top tien van praktische tassen om te bedrukken met logo

23 januari 2023 09:43

Top tien van praktische tassen om te bedrukken met logo

Ze zijn ideaal om uit te delen als reclameproduct: tasjes met logo. Om te vullen met promotiemateriaal, of als geschenk te geven aan personeel of relaties. Tasjes zijn er in soorten en maten. Van klein tot groot, van spotgoedkoop tot wat duurder, in alle kleuren van de regenboog en van eenvoudig tot luxueus. Uit het uitgebreide assortiment reclame tassen stelden wij een top tien samen!  

1. De katoenen boodschappentas. Immer populair. Ecologisch en budgetvriendelijk. Ondanks zijn lage prijs, zijn het tasjes van hoge kwaliteit. Deze bedrukte tassen zijn gemakkelijk mee te nemen en prima boodschappentassen. Kortom een mooie allround tas, een uiterst verantwoorde keus.

2. Jute boodschappentas met voorvak. Een echte topper is de jute tas met honderd procent katoenen voorvak. Jute is duurzaam, extreem sterk, biologisch afbreekbaar en honderd procent composteerbaar. Het voorvak is bij uitstek geschikt om te bedrukken. Met zulke tassen met eigen logo weet je zeker punten te scoren.

3. Boodschappentas annex strandtas. Wat een coole tas, voor mooi zomers weer. Deze polyester tas met lange hengsels is prima te gebruiken als boodschappentas. Het koelcompartiment in de bodem maakt hem tot een origineel, gewild relatiegeschenk. Een tas voor zowel winkel als strand, wie wil dat nou niet?

4. Non-woven tote bag, thermisch gesealed.  Een superhandige tas, want deze lichte, sterke en duurzame tas is gemakkelijk schoon te maken. Hij oogt classy en is een prima boodschappentas. Eerlijk gezegd een praktische topper, deze fraaie tas.

5. Big shopper.  Wil je grote tassen laten bedrukken voor een beurs of evenement? Dan mag een non-woven lichtgewicht big shopper niet ontbreken. Deel de tas - voorzien van afbeelding of bedrijfslogo - ruim uit, zodat vrijwel iedere bezoeker deze exemplaren goed ziet. Een perfect promotieartikel om je  naams- en bedrijfsbekendheid te vergroten. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

6. Opvouwbare tasjes. Tasjes die je gemakkelijk mee kunt nemen zijn zeer in trek. Iedereen steekt er graag een of meerdere bij zich, al is het maar om iets bij je te hebben voor het geval je onverwachts iets koopt. Overweeg je opvouwbare tasjes met logo te bedrukken? Doen! Je koopt zeker geen kat in de zak. Ze zijn in meerder materialen, groottes en kleuren verkrijgbaar.

7. Tas met sluitkoord. Net even anders dan anders: de tassen met een sluitkoord. Dus, wil je tassen laten bedrukken, prachtig om te zien en handig in gebruik? Kies dan eens voor de tas met sluitkoord. Meestal gemaakt van (eco) katoen of jute, maar ook beschikbaar in non-woven uitvoering. Leverbaar in diverse maten. 

8. Papieren tasjes. In de retail vliegen de papieren tasjes over de toonbank. Vanzelfsprekend zijn ze ook voor andere doeleinden geschikt. Ze zijn goedkoop, elegant, prima te bedrukken; praktische toppers dus. Desgewenst in sterke uitvoering, door de combinatie met katoenvezels of doordat ze gelamineerd zijn.

9. Shoppers met luxe uitstraling. Voor wie een tote bag met een chique look zoekt, laat vast zijn oog vallen op de exemplaren met metallic afwerking (en eventueel in gestikte afwerking). Perfecte relatiegeschenken waarmee je ongetwijfeld hoge ogen gooit. 

10. Fruit- wijn of broodtas? Zoekt u iets speciaals? Iets echt praktisch? Of een tas die dienst doet als verpakking? Kies dan voor een van deze nicheproducten. Ben je sommelier of wil je relaties wijn cadeau doen, dan oogt dat super in een wijntas. Met de fruit- en broodtas speel je in op de duurzaamheidstrend van ‘neem je eigen tas mee’.

Voor meer gepersonaliseerde promotieartikelen en duurzame relatiegeschenken zie Gift Campaign.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.