Subtiele promotie met bedrukte koffiebekers

20 januari 2023 14:25

Subtiele promotie met bedrukte koffiebekers

Billboards, linkbuildingblogs, tv-commercials, socialmediacampagnes; je krijgt elke dag een hoop advertenties voor je kiezen. Al die promotionele prikkels moeten we in ons onderbewustzijn verwerken. Soms hebben we daarvan even een pauze nodig: een bakje koffie erbij, even rustig, even niks.

En dát koffiemomentje, dat is precies wat we bij De Groot – grootsgedrukt.nl nodig hebben. Met onze bedrukte koffiebekers kom je onder de aandacht van jouw doelgroep zonder opdringerig te zijn. Dat kopje koffie wil jouw doelgroep hebben. Wie kan zijn dag nu beginnen zonder een kopje koffie (of thee)? En als iemand dan toch rustig geniet van een ‘bakkie pleur’, kun jij jezelf daar prima promoten! Breng jouw merknaam of jouw boodschap onder de aandacht met een bedrukte koffiebeker.

Promotie to-go

Afhankelijk van waar jij jouw bedrukte koffiebekers inzet, worden ze wandelende reclameborden. Wegwerpbekers worden namelijk vaak to-go ingezet. Mensen lopen vanaf het treinstation naar hun plaats van bestemming, ze lopen van het koffieapparaat naar de vergaderlocatie en ga zo maar door. Niet alleen de koffiedrinker maar ook zijn collega’s, zakenrelaties en voorbijgangers zien jouw logo en merknaam voorbijkomen.

Ontwerp jouw bedrukte koffiebeker

Qua bedrukking is er veel mogelijk met onze bedrukte koffiebekers. Maak zelf een 360° ontwerp zodat jouw logo of naam van alle kanten zichtbaar is. Ga los met het design en ontwerp ook de binnenkant van de papieren koffiebeker! Dat is een écht unieke koffiebeker. Zo valt jouw boodschap nog beter op.

Ga je voor een zakelijke beker met logo en slogan? Of pas je het ontwerp aan voor jouw evenement? Lukt het niet om zelf een mooi en passend ontwerp te maken? Dan kun je altijd de designers van De Groot om hulp vragen. Zij maken een creatief koffiebekerontwerp speciaal voor jou. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw huisstijl en doelgroep.

Heb jij bedrukte koffiebekers besteld? Tijd om zelf even achterover te leunen. Binnen vier werkdagen bezorgen wij de bestelling bij jou op locatie. Of je nu 50 0f 5.000 bekers bestelt. Pak gerust kopje koffie terwijl je wacht.

Zuidzijde 131-133
2977 XE Goudriaan
Telefoon: +31 (0)183-700240
Email: info@grootsgedrukt.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.