Schenken in stijl

31 oktober 2022 09:19

Schenken in stijl

De Bruijn Wijnkopers viert dit jaar het 250-jarig jubileum. Het familiebedrijf heeft een uitgebreid assortiment aan wijnen uit Frankrijk, maar ook mooie flessen uit Spanje, Italië, Duitsland, Oostenrijk en Portugal. Menig bedrijf weet De Bruijn dan ook te vinden voor hun relatiegeschenken. Voor elk budget is een geschenkdoos of kistje samen te stellen, voor een geschenk dat waardering uitstraalt voor uw medewerkers, klanten en naasten. Op de website vindt u hiervan alvast een selectie, maar u kunt elke fles uit het assortiment feestelijk laten verpakken.

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerd kerstpakket of een relatiegeschenk op maat? Alle wijnen die De Bruijn aanbiedt kunnen verpakt worden tot een geschenk naar wens, in een mooie doos of luxe geschenkkist die u zelfs kunt laten personaliseren. De huidige eigenaar Eric de Bruijn, samen met zijn vrouw Marianne de 7e generatie, verwoordt het als volgt: “in de laatste maanden van het jaar gebruiken wij onze jarenlange ervaring met ontzorgen om voor elk bedrijf een geschenk naar wens te vinden. Desgewenst nemen wij het hele traject uit handen. Een van de wijnconsultants voorziet u graag van advies, waarna wij de flessen voor u inpakken. U kunt de geschenken afhalen, maar wij kunnen deze ook bij u of direct bij de ontvanger bezorgen”.

Met een relatiegeschenk van De Bruijn zit u altijd goed. Alle wijnen zijn namelijk bedoeld om van te genieten en breed gastronomisch inzetbaar. Hiermee is de ontvanger klaar voor een toost, om successen te delen en plannen te smeden voor het nieuwe jaar.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.