Hoe creëer je strategie met oog op de toekomst? Kom naar FUTURISMA, het StrategieFestival van 2024!

8 april 2024 09:00

Hoe creëer je strategie met oog op de toekomst? Kom naar FUTURISMA, het StrategieFestival van 2024!

De wereld verandert en dat vraagt om nieuw gedrag, zoals samenwerking als tegenhanger van concurrentie, of duurzaam leiderschap. Hoe kun je daarop inspelen?

Het FUTURISMA StrategieFestival staat in het teken van grip op de toekomst door heldere strategie. In een wereld die voortdurend evolueert, is het cruciaal om als organisatie vooruit te denken en je aan te passen aan veranderende omstandigheden. Dit evenement biedt een unieke gelegenheid om samen te komen met gelijkgestemde professionals die ook bezig zijn met het vormgeven van de toekomst.

Een diepgaande verkenning

Op 11 juni komen uiteenlopende vooraanstaande sprekers en experts uit diverse vakgebieden samen om hun inzichten te delen.

Laat je inspireren door neurowetenschapper Ayca Szapora, die de werking van ons brein zal belichten en praktische tips zal geven om gedragsverandering te stimuleren. Ontmoet Prof. dr. Ard-Pieter de Man, die ons zal meenemen op een verkenningstocht naar het einde van strategie in een onvoorspelbare wereld.

Daarnaast biedt Bart Götte een meeslepende masterclass over de toekomst van werk, terwijl trendstrateeg Aafje Nijman een overzicht zal geven van de hoogtepunten uit de trendvisie 2025.

Naast inspirerende presentaties zijn er ook interactieve workshops en sessies, zoals de serious game 'De Future Consumer', ontwikkeld door strateeg Bianca van Zwol, en de workshop 'Teamwork zoals bij de Special Forces' door Frenk van Assen en Richard Bergmans.

Al overtuigd? Klik hier om jezelf en je collega’s aan te melden voor het StrategieFestival.

De 5 redenen waarom je bij dit StrategieFestival aanwezig moet zijn:

  • Verdiep je in de toekomstige behoeften en verwachtingen van je klanten;
  • Word geïnspireerd om heldere en duurzame strategische keuzes te maken;
  • Ontdek hoe je strategie inspirerend maakt en mensen meekrijgt in verandering;
  • Ervaar hoe je structureel meer impact kan maken door slimmer samen te werken;
  • Ontdek hoe gedragswetenschap bijdraagt aan de ontwikkeling van strategieën rondom grote maatschappelijke thema’s.

Voor wie?

Het Futurisma StrategieFestival is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij strategieontwikkeling binnen organisaties, zowel in de profit- als non-profitsector. Of je nu werkzaam bent op het gebied van leiderschap, management, marketing, HR of communicatie, dit festival biedt waardevolle inzichten en praktische handvatten voor jouw vakgebied.

Een echte Festivalervaring

Naast de inhoudelijke sessies biedt het Futurisma StrategieFestival ook een festival-sfeer, met lekker eten, drinken en muziek. Er is voldoende ruimte om te netwerken en te ontspannen, terwijl de catering rekening houdt met verschillende dieetwensen, waaronder glutenvrije, veganistische, notenvrije en lactosevrije opties.

Daar wil je bij zijn!

Koop hier een ticket voor jou en je collega’s voor het Strategiefestival Futurisma op 11 juni aanstaande voor €375,- per persoon (early bird € 275 t/m eind april), (excl. BTW), inclusief drinks & bites. Er zijn maximaal 150 plaatsen beschikbaar, reserveer nu en je bent er bij!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.