Het perfecte geschenk voor koude dagen: een gepersonaliseerde thermosfles

28 november 2022 08:30

Het perfecte geschenk voor koude dagen: een gepersonaliseerde thermosfles

Nederland koffieland! En tegenwoordig ook: Nederland theeland! Voor veel werknemers begint de dag steevast met een lekkere bak warme koffie, of thee, dé opstart van een nieuwe werkdag. Wat zou het perfecte geschenk zijn voor werknemers die dagelijks door de kou naar hun werk moeten? Juist: een kwalitatief goede thermosfles of -beker.

Lekker een bakkie troost drinken nadat je net het ijs van je autoraam hebt gekrabd. Of als je weggedoken in de kraag van je jas door de treinruiten naar buiten tuurt. Je even opwarmen aan een beker warme koffie of thee doet wonderen. Niets is er heerlijker dan op weg naar je werk een oppepper krijgen.

Een thermosfles of -beker is een perfect product voor die barre eerste momenten van de dag. Het is de musthave komende winter. De thermosfles en -beker zijn hot! Iedereen wil er wel een. Voor bedrijven is dit dan ook een perfect relatiegeschenk. Laat een thermosfles of een thermosbeker bedrukken en je slaat twee vliegen in een klap: blije medewerkers én vergroting van je naamsbekendheid.

Doordat voor de bedrukking geput kan worden uit diverse hoogwaardige technieken, zijn gepersonaliseerde thermosflessen een classy geschenk. Ook een thermosbeker met logo ziet er fraai uit.

Welke soorten thermosflessen en -bekers zijn er? Een greep:

- Rvs thermosbekers. Mooie slanke bekers met een royale inhoudsmaat en verkrijgbaar in diverse kleuren. Goed te personaliseren en aantrekkelijk geprijsd.

- Reisbekers met bamboe body. Een rvs-beker met bamboe buitenkant ziet er stijlvol uit en onderstreept je duurzame imago.

- Thermosbeker van borosilicaat glas. Een prachtig exemplaar en dankzij de plastic cover uitstekend beschermd. Verhoog je merkzichtbaarheid door hem te bedrukken.

- Exclusieve thermosbeker met een geografisch design. Zeker een opvallend exemplaar, ideaal om reclamecampagnes te versterken.

- Mini thermosbekers. Verwen espressodrinkers met een mini formaat beker.

- Thermosbeker met siliconen grip. Gemakkelijk vast te houden door de siliconen grip en bovendien geschikt voor de vaatwasser.

- Thermosbekers met kurken basis. Een ideale beker voor wie een duurzaam imago nastreeft.

- Bamboe thermosfles met thermometer. Een bijzondere thermosfles, want voorzien van een uitneembaar theefilter en thermometer. Prachtige natuurlook door de bamboe buitenkant.

- Thermosfles met twee dopbekers. Ideaal om te bedrukken. Heerlijk toch om met zijn tweetjes koffie te drinken op weg naar kantoor?

- Grote thermosfles, voorzien van drinktuit. En ook uitgerust met schroefdop en drinktuit. Maar liefst 1 liter inhoudsmaat.

- Thermoskan geschikt voor sublimatie. Met sublimatie kan een print als het ware in het product gebakken worden. Het resultaat is een heldere levendige fullcolour print die zowel kras- als wasbestendig is.

Twijfel je om gepersonaliseerde thermosflessen of -bekers cadeau te doen? Omdat je bang bent dat ze achter in de kast belanden als de winter voorbij is? Twijfel is ongegrond. Het hele jaar rond zijn deze items gewild.

Want de thermosflessen en -bekers hebben niet zozeer een warmhoudfunctie als wel een isoleerfunctie. Dus als je er koude drankjes in doet, dan blijven ze koud; ze isoleren tegen de zon. Ideaal: ’s winters een lekkere warm cappuccino en zomers een koude ijskoffie! Zo weet je het hele jaar door met bedrukte thermosflessen en -bekers met een logo promotioneel aan de weg te timmeren.

Ga naar Gift Campaign voor nog meer bijzondere, praktische, elegante en succesvolle relatiegeschenken en promotieartikelen.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.