Efficiënte warmtepompen voor bedrijven en zakelijke toepassingen

18 april 2024 08:42

Efficiënte warmtepompen voor bedrijven en zakelijke toepassingen

Duurzame oplossingen voor bedrijven

De noodzaak om te verduurzamen is onontkoombaar. Voor bedrijven rijst niet langer de vraag óf ze moeten verduurzamen, maar eerder hoe en wanneer ze dit moeten doen. Remeha staat klaar om deze uitdaging aan te gaan met een breed scala aan warmtepompen die geschikt zijn voor diverse zakelijke toepassingen. Of het nu gaat om bestaande bouw, nieuwbouw of de behoefte aan grootschalige warmtepomp oplossingen, Remeha biedt een antwoord.

Innovatieve warmtepomp oplossingen voor diverse toepassingen

Monoblock varianten voor eenvoudige installatie

Remeha zet zich in om duurzame oplossingen toegankelijk te maken voor iedereen, zelfs voor installateurs zonder STEK certificaat. Met de introductie van monoblock varianten wordt het installeren van hybride en volledig elektrische oplossingen vereenvoudigd. Zo kunnen bedrijven gemakkelijk overstappen op duurzame verwarmings- en koelsystemen, wat niet alleen bijdraagt aan een groenere toekomst, maar ook aan kostenbesparing op lange termijn.

Voldoen aan BENG & TO-juli normen

Ondersteuning voor nieuwe regelgeving

Remeha biedt ondersteuning bij het behalen van de BENG (Bijna Energieneutrale Gebouwen) en TO-juli (Temperatuuroverschrijdingsindicator in juli) normen. Met onze all-electric warmtepompen die voldoen aan de laatste regelgeving, helpen we bedrijven om aan de strengere eisen te voldoen. Bovendien zijn onze producten gemakkelijk te integreren in BENG-softwarepakketten, waardoor het proces van implementatie soepel verloopt. Daarnaast bieden we warmtepompen die actief kunnen koelen, waardoor het risico op temperatuuroverschrijding wordt verminderd en het binnenklimaat optimaal blijft, zelfs tijdens warme zomerdagen.

Duurzaamheid in vastgoed: Optimaliseer jouw Label C met Remeha

Grip op Duurzaamheid

Wil je de duurzaamheid van jouw vastgoed verbeteren maar beschikt het nog niet over Label C? Geen zorgen, Remeha staat voor je klaar om dit probleem aan te pakken. Met behulp van de Duurzaam Verdienen Tool krijg je controle over de verduurzaming van je volledige vastgoedportefeuille. Deze tool biedt oplossingen op maat voor elk ambitieniveau en ondersteunt dit met een gedegen businesscase per object.

Persoonlijk advies van experts

Liever een persoonlijke aanpak? Het Remeha Sustainable Excellence Team staat voor je klaar om je te adviseren over de stappen die je kunt nemen om Label C of zelfs hoger te behalen. Onze experts denken graag met je mee en bieden maatwerk advies dat aansluit bij jouw specifieke situatie.

Remeha biedt innovatieve en duurzame warmtepomp oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van zakelijke klanten. Met een focus op efficiëntie, gebruiksgemak en naleving van regelgeving, helpt Remeha bedrijven om hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken en tegelijkertijd te besparen op energiekosten. Kies voor Remeha en maak vandaag nog de overstap naar een groenere toekomst.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.