Een bedrijfskantoor met modern meubilair combineren met vintage looks van Whoppah

21 juli 2022 09:07

Een bedrijfskantoor met modern meubilair combineren met vintage looks van Whoppah

Het is heel gemakkelijk om overweldigd te raken als het gaat om het mixen van verschillende looks in je kantoorruimte. Als je het goed doet, kan het mixen van moderne meubels met vintage looks er erg stijlvol uitzien en kun je interesse in je kantoor opwekken die meestal moderne meubels bevatten. Een schommelstoel of een chaise longue kunnen moderne meubelen zijn die je bedrijfsruimte naar het volgende niveau tillen.

Als je overweegt om wat vintage-stijl stukken aan je kantoor toe te voegen en deze te combineren met je moderne meubels, raden we je aan enkele van onze eenvoudige tips te overwegen voor het mixen van moderne meubels met een vintage look, of wanneer je twee verschillende stijlen met elkaar mengt.

Wie is Whoppah?

Whoppah is dé marktplaats voor tweedehands design meubels, vintage en kunst. Whoppah selecteert het beste aanbod van consumenten en professionele verkopers uit Europa en brengen het samen op één platform. De passie van Whoppah voor tweedehands design zit ’m vooral in de liefde, ambacht en de levensduur van items, waardoor een design nog jaren meegaat. En dat willen ze graag delen met wereld. Heb jij ook iets te verkopen? Zet het dan op Whoppah!

Schaalverhoudingen bij het combineren van moderne meubels met vintage stijlen

Beheer de verhouding van de twee verschillende stijlen, houd rekening met je einddoel en hoe u wilt dat je moderne meubels passen bij je nieuwe vintage stijl stukken. Wil je neigen naar moderner of meer vintage? Als je neigt naar modernere meubels, kun je overwegen om wat accessoires en accenten in vintage-stijl toe te voegen. Als je neigt naar meer vintage, voeg dan wat moderne accessoires toe.

Modern meubilair en vintage mengen in kantoorruimtes

Om een ​​samenhangende look in je hele kantoor te behouden, heb je een goede balans nodig tussen vintage en moderne meubels. Als je kantoorruimte bijvoorbeeld voornamelijk vintage is met een vleugje moderne meubels en accessoires, dan kun je in jouw studieruimte overwegen om het tegenovergestelde te doen. Dit zou betekenen dat je kantoor , in plaats van een vleugje modern, voornamelijk modern meubilair zou zijn met een vleugje vintage stijl. Veel interieurontwerpers stellen voor dat 80% van uw kamer in de ene stijl is en de andere 20% in de andere stijl.

Breng je moderne meubels samen met vintage kleuren

De eenvoudigste manier om je moderne meubels te combineren met je vintage stukken is om alles samen te brengen door middel van kleur. Als je bijvoorbeeld vintage accessoires of moderne meubels hebt, kun je de looks samenbrengen door een kleur uit je accessoires te halen en meubels in die kleuren te kopen - of een vergelijkbare toon. Een voorbeeld hiervan kan het trekken van een kleur uit een schilderij of vintage vaas zijn, als de stukken een groene zweem hebben, trek die kleuren dan naar voren in je moderne meubels.

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.