BMV Makelaars neemt activiteiten Zoonen Commercieel Vastgoed in Ede over

4 november 2022 10:48

BMV Makelaars neemt activiteiten Zoonen Commercieel Vastgoed in Ede over

BMV Makelaars, partner in Dynamis neemt per 1 januari 2023 de activiteiten van Zoonen Commercieel Vastgoed in Ede over. Zoonen Commercieel Vastgoed is in 2006 opgericht door Teunis Zoonen en uitgegroeid tot dé bedrijfsmakelaar in Ede en omgeving. Teunis zal zich terugtrekken en zich met name gaan bezighouden met (her)ontwikkelingen en vastgoedbeleggingen. Het vertrouwde team van Zoonen Commercieel Vastgoed blijft intact en gaat mee naar BMV Makelaars dat op 1 januari 2023, naast haar 2 kantoren in Arnhem, een nieuw kantoor opent aan de Stationsweg 103 in Ede.

Vanuit het nieuwe kantoor zal BMV Makelaars zich richten op het marktgebied Ede, Bennekom, Wageningen, Lunteren, Barneveld en Veenendaal. Kantoor Ede wordt een full-service kantoor van waaruit makelaars en taxateurs van alle disciplines zullen opereren. Net als vanuit de vestigingen in Arnhem gaat het hierbij om Woningmakelaardij, Nieuwbouwmakelaardij, Woningverhuur, Bedrijfsmakelaardij, Beleggingsmakelaardij en Taxatie & Consultancy activiteiten.

Met de overname van Zoonen Commercieel Vastgoed in Ede groeit BMV Makelaars uit tot een bedrijf van circa 30 hoogopgeleide vastgoedprofessionals. De bedrijfsmakelaardij zal in eerste instantie verder gaan onder de naam BMV Zoonen Bedrijfsmakelaars.

Over BMV Makelaars

BMV Makelaars is een full-service makelaarskantoor en verzorgt vanaf 2005 vanuit haar vestigingen in Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid de verkoop, aankoop, verhuur, aantuur, nieuwbouw en taxaties van zowel woningen als zakelijk onroerend goed. BMV Makelaars is partner in Dynamis, een landelijk samenwerkingsverband met 50 vestigingen, ruim 600 vastgoedprofessionals en een landelijk dekkend netwerk.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.