Bij Van der Ende Racing Inn gaan alle remmen los tijdens je bedrijfsfeest

25 mei 2022 09:05

Bij Van der Ende Racing Inn gaan alle remmen los tijdens je bedrijfsfeest

Feestje van de zaak? Geef er iets meer power aan mee: op de langste indoorkartbaan van Europa. Ga minigolfen in een compleet andere wereld. Of wees je collega’s te snel af met lasergamen. Het kan allemaal bij Partycentrum Van der Ende in Poeldijk, aan de rand van Den Haag. En maak er dan meteen een arrangement van, met een lunch of diner en het gebruik van een van de twee feestzalen.

Karten. Dat verveelt nooit

Laat de wannabe-Verstappens op de zaak maar eens bewijzen wat ze kunnen. Klaar voor de Mini Grand Prix? Of meteen een Endurance Race waarbij de ploegentactiek de doorslag geeft? Kom maar op. Spektakel verzekerd voor een dagje of avondje uit.

Let’s glow! Minigolf in the dark

Minigolf zoals je het nog nooit hebt gespeeld: glow in the dark, met 3D-effecten. Ga je voor onderwatergolf of golfen met action heroes? Liever golfen in the ice age of in space? Dino’s misschien? Leuker was mini-golfen nog nooit. En je kunt het makkelijk combineren met karten of laser gamen.

Bijtanken in het restaurant

Bij Partycentrum Van der Ende kun je ook een smaakvolle pitstop maken: in het restaurant. Wij denken graag met je mee over een smakelijke voortzetting van je feest. Misschien een lekkere barbecue of een verrassend buffet?

Of party time in de feestzaal

Bedrijfsfeest of jubileum? Vier het in een van onze twee feestzalen: Zandvoort en Monaco. Alle ruimtes beschikken over faciliteiten zoals draadloos internet en voorzieningen voor licht, geluid en presentaties. Je kunt de ruimtes huren voor een paar uur, voor een dagdeel of zelfs voor een paar dagen achtereen.

Stel zelf je arrangement samen

Hoe je arrangement eruit gaat zien bepaal je zelf. Karten, glowgolfen of lasergamen? Lunch of diner? Wel of geen gebruik van een feestzaal voor een aantal uur? Het voordeel van een eigen arrangement samenstellen is dat je niet voor iemand betaalt die niet meedoet met een activiteit of niet mee dineert. Zo heb je een arrangement 100% op maat, met eventueel een verschillend aantal personen per activiteit en diner.

Bereikbaarheid en parkeren

Niet geheel onbelangrijk voor grote groepen: je kunt voor de deur op eigen terrein gratis parkeren. De parkeerplaats biedt ruimte voor 230 auto's. We zijn eenvoudig te bereiken vanaf de A4 (Rotterdam) en vanuit het Westland.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.