Acht cadeausuggesties voor coole winterse relatiegeschenken

21 november 2022 08:30

Acht cadeausuggesties voor coole winterse relatiegeschenken

Het eind van het jaar is hét moment om klanten en werknemers eens flink in het zonnetje te zetten. Letterlijk - om ze te bedanken - en figuurlijk, met een cadeau perfect toegesneden op het koude gure winterseizoen. Gelukkig zijn er volop praktische winter relatiegeschenken, waarvoor personeel en klanten echt warm lopen.

Zeker in deze tijden, waarin veel personeel een tandje bij moet zetten vanwege arbeidskrapte, is het van groot belang om ze voor de feestdagen te verwennen met toepasselijke kerst relatiegeschenken Dat is echt iets waarnaar personeel uitkijkt, en terecht. Een fijne blijk van waardering. Ook trouwe klanten zijn jaarlijks benieuwd op welke originele relatiegeschenken rond kerst wordt getrakteerd.

Voor een ondernemer is het extra interessant om een praktisch cadeau te geven en er een winter promotieartikel van te maken, door je logo erop te drukken. Immers, tevreden klanten en personeel gebruiken het geschenk graag, dus jouw bedrijf wordt goed gezien. Daarbij zullen ze vast enthousiast hun waardering aan anderen laten blijken. Een win-win situatie.

Welke praktische originele relatiegeschenken zijn een schot in de roos?

- Mutsen. Met een muts zit je altijd goed. Het is een gewild promotieartikel. Al vanaf een laag bedrag kun je dit populaire ‘hoofddeksel-tegen-koude-oren’ kopen. En het vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf enorm, doordat het meestal buiten wordt gedragen en een logo erop duidelijk zichtbaar zal zijn voor iedereen. Suggestie: stel een set samen van diverse winter relatiegeschenken!

- Sjaal. Welke sjaal wordt het? Een met een visgraatpatroon, of een van bio-katoen? Of toch liever een nekwarmer of bandana? En welke kleur: opvallend roze of toch gewoon ‘altijd-goed-blauw’?

- Handschoenen. Maak de winterse kledingset compleet en ga voor de combi muts, sjaal en handschoenen. In het assortiment bevinden zich ook talloze touchscreen handschoenen.

- Dekens . Nederland kruipt komende winter massaal onder dekentjes op de bank nu de energiekosten de pan uit rijzen. Dus een mooie fleecedeken zal ongetwijfeld zeer in de smaak vallen. Een eenvoudige volstaat, maar er zijn ook luxere opties: met rits, met een handvat zodat hij draagbaar is, met een tasje en trekkoord sluiting of een satijnen lint. De keus is enorm. Kies welke het beste bij jouw bedrijf en portemonnee passen en bedruk ze met jouw logo.

- Paraplu. Nederland regenland, uitleg is onnodig. Doordat het zo vaak regent in Nederland is de paraplu een onmisbaar artikel. En tevens een effectieve marketingtool. Doordat een reclame paraplu een groot bedrukbaar oppervlak heeft, valt een bedrijfslogo extra goed op. Of je nu kiest voor een traditioneel model, een opbouwbare, storm- of golfparaplu, voor allemaal geldt hetzelfde: de kwaliteit is hoog. Dus de ontvanger komt 100% droog over.

- Thermosbekers en thermosflessen. Thermosflessen en thermosbekers zijn hot items. Ideaal om mee te nemen in de auto of trein, op weg naar je werk. Je kunt je hiermee gemakkelijk onderscheiden door de royale keus: van de populaire kleine thermische beker, tot en met een grote dubbelwandige bamboe beker en een vrolijke rvs anti-lek thermosfles.

- Kerstartikelen. Kerstornamenten, kerstsokken, kerstmokken, kerstballen, kandelaars, geurkaars, onderzetter, kersthoofdband en zo voort... Je voelt je zelf gelijk in kerstsferen bij het uitzoeken van een leuk catchy kerstartikel. Een perfect promotieartikel voor de eindejaars- of kerstborrel. Of als extraatje in het kerstpakket.

- IJskrabber. Een olijk geschenk voor de bitterkoude dagen. Ze zijn er met ingebouwd licht, gordelsnijder en hamer, met sneeuwruim- en waterreinigingsfunctie. En één met een borstel. Hilarisch toch?

Voor meer relatiegeschenken, zie relatiegschenken van Gift Campaign.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.