Gepubliceerd op 20 november 2017

Overzichtelijk werken met de juiste licenties

Een Microsoft licentie kan voor veel overzicht zorgen tijdens uw werkzaamheden op de computer. Het is daarom essentieel om bijvoorbeeld een office licentie aan te schaffen. Bent u op zoek naar een Microsoft licentie voor bij u op kantoor? Bekijk dan eens de voordelen en mogelijkheden die er zijn. Overzichtelijk werken doet u namelijk met de juiste licenties. Al uw documenten makkelijk bewerken en/of maken. Administratie en mailcontact met al uw klantcontacten. De licenties bieden u meer mogelijkheden dat u denkt.

Voordeel van de juiste licenties

Een Microsoft licentie neemt een aantal voordelen met zich mee. Voor een ondernemer is het belangrijk dat het verrichte werk overzichtelijk en gemakkelijk op te slaan en/of te bewerken is. Met de verwerkingsprogramma’s van Microsoft is dit mogelijk. De programma’s worden tegenwoordig op vrijwel elke pc geïnstalleerd en gebruikt. Daarom kan Microsoft ook wel de marktleider worden genoemd als het gaat om verwerkingsprogramma’s voor op de pc. Maar ook op het gebied van besturingsprogramma’s is Microsoft marktleider. Om u een overzicht te geven van de voordelen zetten we deze voor u op een rijtje:

·         Gebruiksvriendelijk
·         Overzichtelijk
·         Verkrijgbaar voor vrijwel elk besturingssysteem
·         Verkrijgbaar voor een niet al te hoge prijs

Waar kunt u de licenties aanschaffen?

Een office licentie van Microsoft is op veel plekken verkrijgbaar. Vaak wanneer u een nieuwe pc aanschaft wordt er automatisch een exchange licentie of een office licentie bij verkocht. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook aanbieders die tweedehands licenties verkopen. Vaak worden de programma’s die niet meer worden gebruikt verwijderd. Dit is zonde van het geld. De kwaliteit van het programma blijft namelijk hetzelfde. Via deze vorm van verkoop wordt er onnodige verspilling van geld tegengegaan. Met name voor startende ondernemers is dit zeer aantrekkelijk, mede doordat de prijs van tweedehands licenties een stuk lager ligt. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden hierin zijn? Neemt u dan eens contact op met de desbetreffende aanbieders.

Ontdek de voordelen voor uw onderneming

Voor uw onderneming kan een office/exchange licentie een hoop voordelen bieden. Met deze handige verwerkingsprogramma’s kunt u overzichtelijk te werk gaan en alles op een professionele manier bijhouden. Bent u benieuwd wat een Microsoft licentie voor uw onderneming kan betekenen? Bekijkt u dan eens de mogelijkheden die er zijn. Het office licentie pakket bevat namelijk programma’s als PowerPoint, word en Excel. Al deze programma’s zullen u een meerwaarde bieden en zijn het geld dat u erin investeert meer dan waard!

Onze partners