Gepubliceerd op 20 mei 2020

Koortscamera met desinfectie dispenser kan zowel werknemer als werkgever helpen bij heropening bedrijven

Hartpatiënten, diabetici en werknemers met verminderde weerstand door andere oorzaken maken zich grote zorgen. Terwijl de overheid de ‘intelligente lockdown’ langzaam versoepelt, maken bedrijven zich klaar om kantoren weer te openen. Desondanks durven veel mensen nog niet naar kantoor. Hoe zorg je er als werkgever voor dat werknemers zo veilig mogelijk naar kantoor kunnen? En hoe voorkom je dat aandacht voor veiligheidsmaatregelen verslapt?

Werknemers met gezondheidsproblemen maken zich zorgen. Een veelgehoord probleem is dat werknemers enerzijds niet verplicht zijn om medische voorgeschiedenis te delen met hun werkgever en anderzijds wel gevraagd worden om langzaam weer aan het werk te gaan. Een ander veelgehoord bezwaar is hoe er omgegaan moet worden met alle chauffeurs die komen laden en lossen. Hoe pak je dat aan?

Initiatiefnemers achter Keepyourbusinessgoing.com bedachten hiervoor een oplossing: laat werknemers en bezoekers anoniem en realtime hun lichaamstemperatuur meten en de handen desinfecteren bij voor het betreden van het bedrijfspand met behulp van FeverVision.

FeverVision is een desinfectiemodule met realtime koortsdetectie die bovendien AVG-proof is. De gegevens worden enkel gemeten, niet geregistreerd en alleen aan de betreffende persoon getoond. ‘’Voorwaarde is dat de werkgever bij de ingang de werknemer de optie biedt om alleen en dus écht anoniem de meting te bekijken’’, aldus Laurens Westerhuis, founder van Keepyourbusinessgoing.com. ‘’We zien dat er veel vraag is naar creatieve oplossingen om werknemers gerust te stellen en werkgevers te helpen om kantoren te heropenen.

Keepyourbusinessgoing.com is een initiatief dat is ontstaan vanuit de gedachte dat een anderhalvemetersamenleving vele bedrijven in problemen brengt, omdat onze maatschappij daar nu eenmaal niet op ingericht is. We hebben de mouwen opgestroopt en zijn samen met bedrijven gaan kijken hoe we kunnen zorgen voor zekerheid en continuïteit van het bedrijf. FeverVision biedt voor bedrijven een alles-in-1-oplossing voorzien van een anonieme en realtime koortscamera met handpomp voor desinfectie én instructievideo om mensen te informeren over de veiligheid rondom corona op de werkvloer. Uniek aan deze sensor is dat de lichaamstemperatuur op afstand tot 0,2 graden Celsius nauwkeurig kan worden gemeten. Naast de FeverVision koortscamera leveren we maatwerk voor bedrijven met andere slimme producten op keepyourbusinessgoing.com. Zo hopen we de economie weer op gang te krijgen en ons steentje bij te dragen aan een economisch gezonde toekomst.’’

BEDRIJFSGEGEVENS

Keepyourbusinessgoing.com
’s-Gravelandseweg 80
1217 EW  Hilversum
Tel: 085 – 06 06 801
Email: info@keepyourbusinessgoing.com
www.keepyourbusinessgoing.com

Onze partners