Gepubliceerd op 20 maart 2020

Gratis webinar ‘Het coronavirus en werk’

Door de uitbraak van het coronavirus leven we in een roerige, surrealistische tijd. Het raakt ons allemaal. Om werkgevers zo goed mogelijk hierbij te adviseren, organiseert ArboNed op dinsdag 24 maart aanstaande om 17.00 uur een gratis webinar. Tijdens dit webinar behandelen we de meest prangende vragen over het coronavirus in relatie tot werk.

Tijdens het webinar ‘Het coronavirus en werk’ gaan we in op de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus voor het mkb. We behandelen praktische vragen zoals:

  • Welke (preventieve) maatregelen kunt u treffen?
  • Hoe gaat u om met ziekmeldingen in relatie tot het coronavirus? Wanneer wel en wanneer niet?
  • Welke regels gelden voor werknemers die preventief thuiswerken, in quarantaine verblijven of voor wie momenteel geen werk is?
  • Wat zijn de mogelijkheden en beperkingen rond een re-integratietraject in deze tijd?

De experts van ArboNed zijn Truus van Amerongen, directeur medische zaken en bedrijfsarts en Pauline Oberink, bedrijfsjurist. In het live webinar kunt u via chat direct vragen stellen aan Truus en Pauline. Het webinar start om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. Ongeveer 30 minuten na afloop zijn Truus en Pauline met een panel van experts beschikbaar om uw vragen via de chat te beantwoorden. Na aanmelding kunt u het webinar op elk gewenst moment en apparaat terugkijken.

Onze partners