Gepubliceerd op 6 april 2020

De Clercq Advocaten Notariaat biedt hulp met Juridische Corona Helpdesk

Direct nadat half maart de eerste maatregelen bekend werden gemaakt, richtte De Clercq Advocaten Notariaat een Juridische Corona Helpdesk op. Deze helpdesk voor relaties, ondernemers en werknemers wordt bestormd door mails, chats en telefoontjes. Met inmiddels bijna 40 artikelen en de zeer uitgebreide Q&A over uiteenlopende onderwerpen zoals de NOW, het onderwijs, privacy en overmacht is veel informatie beschikbaar binnen de helpdesk. Ook wordt van de chatfunctie gretig gebruik gemaakt, inmiddels zijn honderden vragen gesteld.

Toch blijven er bijzonder veel vervolgvragen van onzekere ondernemers, bedrijven en werknemers. Ook veel van ZZP’ers, medewerkers in de flexibele schil, culturele instellingen en kleine ondernemers, die zich anders niet zo snel tot advocaten zouden wenden.

De Clercq wisselt graag telefonisch met u van gedachten om een eerste antwoord te kunnen formuleren, uiteraard doen wij dat met plezier en kosteloos. Wij zien dat als onze bescheiden bijdrage aan de rampzalige situatie, en als opdracht voor ons maatschappelijk betrokken kantoor.

Voor meer informatie over de juridische gevolgen van het coronavirus of om contact op te nemen, kunt u terecht op www.declercq.com/corona.

De Clercq Advocaten Notariaat

Shirley Lucas

T    +31 (0)71 581 53 00
E    s.lucas@declercq.com
    www.declercq.com

Onze partners