Gepubliceerd op 26 maart 2020

Mobiele pinautomaat: onmisbaar bij thuisbezorgen

Waarom nog de deur uit gaan als je iets ook kunt laten thuisbezorgen? Soms omdat het niet anders kan, en in andere gevallen uit gemak of zelfs gewoonte: we laten steeds meer aan de deur afleveren. Een belangrijke kans voor veel ondernemers, die er op die manier ineens een afzetkanaal bij hebben. Bijvoorbeeld door maaltijden en producten bij de klanten thuis af te leveren. Maar, hoe vindt dan de betaling plaats? Een mobiele pinautomaat blijkt in 2020 de beste keuze.

Liever contactloos betalen? Goed nieuws!

Uit onderzoek van de Betaalvereniging Nederland blijkt dat alle betaalsegmenten onder consumenten het meest pinnen. De absolute voorkeur bovendien, voor een betaalmethode die gemiddeld zo’n 80% van de consumenten geregeld gebruikt. In restaurants, in andere winkels en als er iemand aan de deur staat: er is weinig makkelijker dan pinnen. Veelal contactloos bovendien, om bedragen tot € 100,- zelfs zonder pincode af te rekenen. Per 20 maart is met directe ingang het limiet voor contactloos betalen verhoogd van € 50,- naar € 100,-. Hierdoor hoeven consumenten minder vaak hun pincode in te toetsen. De maatregel is ingezet om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Met name bij mensen aan de deur is pinnen met contactloos betalen vaak de beste keuze. Het biedt zowel de koper als verkoper een paar belangrijke voordelen:

  • Veiligheid
    Er komt geen contant geld aan te pas, waardoor de verkoper of bezorger daarmee niet over straat hoeft. Een digitale verwerking via een veilige verbinding garandeert dat de klant eenvoudig kan betalen. Bovendien is contant geld minder gewenst door mogelijk besmettingsgevaar in verband met het corona virus.
  • Gemak
    Eenvoudiger dan contant, vooral voor contactloze betalingen tot €25. Zonder pincode en gewoon door de pinpas even in de buurt van het betaalapparaat te houden. Of door te betalen met een smartphone of smartwatch, die het nog makkelijker maken.
  • Snelheid
    Sneller dan met contant geld, omdat kopers niet eerst het geld hoeven te zoeken. En niet hoeven te tellen of om wisselgeld hoeven te vragen. Waardoor er aan de deur minder kostbare tijd verloren gaat.

Mobiele pinautomaat: veilig afrekenen

De mobiele pinautomaat combineert meerdere voordelen. En sluit aan bij de behoefte en voorkeur van veel consumenten. Bijvoorbeeld als ze producten of maaltijden bestellen die ze graag thuis laten afleveren. Waarvoor ze liever niet vooruit betalen, maar die ze gewoon aan de deur afrekenen als ze het in ontvangst nemen.

Organisaties die mee willen in de huidige trends voor bezorging aan huis kunnen wat dat betreft niet om de nieuwe mogelijkheden heen. Door een mobiele of vaste pinautomaat te kopen, waarmee ze binnen hun bedrijf en aan de deur alle mogelijkheden kunnen bieden.

Voor klanten in de horeca, die komen winkelen, die afhalen of liever laten thuisbezorgen. En in alle gevallen graag pinnen, bijvoorbeeld als ze geen of weinig contant geld in huis hebben. Veiliger, makkelijker en sneller bovendien, waardoor het voor alle partijen alleen maar voordelen heeft.

Bedrijfsgegevens


Paqar
Vaalmuiden 7
1046 BV Amsterdam
020 – 240 08 20
verkoop@paqar.nl

 

Onze partners