Gepubliceerd op 22 juni 2020

Zakelijke ontmoetingen in coronatijd

‘De 1,5-metersamenleving’ of ‘Coronaproof’; wat wordt het nieuwe woord van 2020? Wat het ook wordt, midden in het bruisende centrum van Groningen voldoen wij aan alle richtlijnen en ontvangen wij u graag voor uw training, vergadering, presentatie of besloten diner. Geheel Coronaproof uiteraard!

HOTEL PRINSENHOF GRONINGEN

Hotel Prinsenhof is een 4-sterren boutique hotel in de binnenstad van Groningen. Gelegen in de schaduw van de Martinitoren en grenzend aan de ommuurde Prinsentuin, is het hotel gevestigd in een van de oudste en mooiste monumentale panden van de stad. Prinsenhof beschikt over 34 unieke kamers, twee hoogwaardige restaurants en vier stijlvolle privéruimtes voor het boeken van zakelijke en feestelijke bijeenkomsten.

RUIMTES EN CAPACITEIT

Omgeven door veel groen is het achter de markante poort van Prinsenhof heerlijk rustig, en begeeft u zich op een unieke locatie in het centrum van Groningen. Prinsenhof staat bekend om haar kwaliteit, en biedt tevens de rust en ruimte voor al uw feestelijke of zakelijke bijeenkomsten.

Vanzelfsprekend is er vanwege de geldende maatregelen veel van de oorspronkelijke capaciteit ingeleverd, echter… in de vergaderruimtes kunnen er groepen tot maximaal 20 personen ontvangen worden terwijl voor een besloten diner de capaciteit nog een stuk hoger ligt. Als we er van uitgaan dat vanaf 1 juli de maatregelen verder versoepelen, is het voor Hotel Prinsenhof zelfs mogelijk om 50 personen te ontvangen in 1 besloten ruimte. Dit natuurlijk onder voorbehoud.

FLEXIBELE VOORWAARDEN

Omdat we niet weten hoe de toekomst eruit ziet en omdat we goed begrijpen dat het voor u moeilijk is om hier op te plannen, is het mogelijk om reserveringen kosteloos te verplaatsen naar een nieuwe datum (en, als het niet anders kan, te annuleren).

Vraagt u gerust om een vrijblijvend voorstel op maat of laat hier een bericht achter en we nemen contact met u op.

Hotel Prinsenhof Groningen

Martinikerkhof 23
9712 JH  GRONINGEN
Tel. 050 – 317 6550
E-mail: restaurant@prinsenhof.nl
www.prinsenhof.nl