Gepubliceerd op 10 april 2020

Waar dient een heftafel voor?

Deze vraag krijgen wij heel vaak zeggen Nieck Rörink & Jan-Bart Oldenampsen. Heftafels worden toegepast in heel veel verschillende branches en voor heel veel verschillende toepassingen. Of het nou gaat om productiebedrijven, garages, machinebouwers, verpakkingsbedrijven of zelfs een crematorium.

Het is een werktafel die men schaarlift, heftafel of schaarheftafel noemt. Deze zogenoemde tafel kan omhoog en laag in diverse standen waardoor het werken op een fijne en ergonomische manier verantwoord is. Hij zorgt ervoor dat herhaalde beweging en/of (til)belasting van u en uw medewerkers afneemt. Het is een betrouwbare oplossing die aan alle benodigde veiligheidseisen en keuringen voldoet.

Wij leveren onze Intralift heftafels in verrijdbare en vaste/inbouw uitvoeringen. Verrijdbaar zijn deze verkrijgbaar van 150 tot 1000 kg en vaste/inbouw tafels van 500 tot 12.000 kg. De diverse standaarduitvoeringen zijn 90% uit voorraad leverbaar om snel aan de vraag te kunnen voldoen. Tevens is het mogelijk een product op maat voor u te produceren.

Wij beschikken over servicemonteurs die desgewenst installatie, onderhoud en keuringen op locatie uitvoeren. Vaak onderschatten klanten de noodzaak van een jaarlijkse keuring. Het is volgens de Arborichtlijnen verplicht. Uiteraard zijn de heftafels uitgevoerd met allerlei veiligheidssystemen zoals een veiligheidsrand zodat de tafel stopt als er onverwachts objecten tussen de tafel komen als deze zakt. Op de hydraulische uitvoeringen zit standaard een slangbreukbeveiliging.

Normaal gesproken komen we graag bij u langs voor een demo en vinden mensen het prettig om bij ons in de showroom te komen kijken. Helaas is dit op locatie steeds moeilijker i.v.m. de huidige maatregelen omtrent Covid 19. Uiteraard is contact hebben op diverse manieren mogelijk. Op deze manier kunnen onze adviseurs u nog steeds goed van dienst zijn.

Uiteindelijk zijn we naast het leveren van onze Intralift heftafels een totaal leverancier geworden. Klanten vroegen steeds vaker of we ook overige intern-transport materiaal konden leveren. Op onze website kunt u een uitgebreid programma vinden zoals palletwagens, steekwagens, stapelaars, magazijnwagens etc. Zelfs stellingen en het leveren van heftrucks en Reachtrucks behoren tot de mogelijkheden.

Graag nodig ik u uit om vrijblijvend in contact te komen en neemt u ook eens een kijkje op onze website.

Intramat Group

Gildenweg 2
7641 AZ Wierden
Tel: 085-0409800
E-mail: info@intramatgroup.nl
www.intramatgroup.nl