Gepubliceerd op 8 maart 2019

Hoe kom je bij je droomklant aan tafel?

Iedere ondernemer wil meer omzet. Maar hoe kom je bij je droomklant aan tafel? Natuurlijk, wanneer je weet dat er en latente behoefte is aan jouw product of dienst en je mag op gesprek komen dan kom jij, of je sales medewerker, heus wel tot zijn recht en weet je vaak de deal te sluiten.

Maar dat allereerste contact, het peilen van de behoefte, het maken van de eerste afspraak. Hoe pak je dat aan? Zelfs van de meest doorgewinterde salesmanagers ontwijkt 80% koude acquisitie. Ik niet! Mijn naam is Cindy Weerdenburg en samen met mijn team van high-end sales professionals zorgen we ervoor dat je aan tafel komt bij bedrijven die vol in jou doelgroep zitten. En niet voor een ‘koffie afspraak’, maar om  over serieuze zaken te praten en direct een offerte uit te kunnen brengen.

Natuurlijk verdiepen we ons in jouw bedrijf maar we werken niet met een vast belscript. Daar prikken mensen doorheen. Met oprechte passie en vastberadenheid gaan we voor je aan de slag. We nemen geen genoegen met een niet onderbouwde ‘nee’. Onze kennis en ervaring zetten we graag voor je in. Dit doen we al voor diverse bedrijven waaronder accountancy, facilitair etc.

In een doosje Strepsils tref je tegenwoordig al een bijsluiter aan en eigenlijk zou dat ook voor ons product moeten gelden: alleen voor bedrijven die er echt voor willen gaan en klaar zijn om (verder) te groeien en die bereid zijn te doen wat nodig  is. Winners ONLY !

Is jouw bedrijf er klaar voor? 0655178994

LinkedIn: www.linkedin.com/in/cindyweerdenburg