Gepubliceerd op 22 juni 2020

VEILIG EN VERTROUWD VERGADEREN BIJ VAN DER VALK HOTEL AMSTERDAM-AMSTEL

Het organiseren van een vergadering, brainstorm, cursus of ander zakelijk evenement is in deze tijd een grote uitdaging. Creatieve oplossingen zijn nodig en langzaam worden verschillende projecten weer opgepakt. Maar aan welke richtlijnen moet een bedrijf zich houden? Hoe kunt u als ondernemer een zakelijk evenement veilig organiseren? Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel heeft passende oplossingen en biedt in juli en augustus een aantrekkelijke special aan.

EFFECTIEVE MAATREGELEN EN VEILIGE RICHTLIJNEN

Het personeel van het Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel is getraind volgens de richtlijnen van het RIVM. Zij weten hierdoor voldoende afstand te bewaren en hygiënisch te werken zonder de effectiviteit van de vergadering verloren te laten gaan. Hierdoor hoeft u als organisator nergens over na te denken en kunt u als ondernemer focussen op de kern van de bijeenkomst. Daarnaast zijn op een stijlvolle manier looppaden gecreëerd en waarschuwingsstickers geplaatst om voldoende afstand te bewaren. Tevens beschikt Van der Valk hotel Amsterdam-Amstel over een informatiesheet, welke onder de deelnemers verspreid kan worden. Zo is iedereen op de hoogte van de voorzorgsmaatregelen, waardoor er ongestoord en goed voorbereid aan de bijeenkomst kan worden deelgenomen. Zie hieronder een overzicht van verschillende maatregelen die in overleg genomen worden:

– Alle ruimtes zijn ingericht op het houden van 1,5 meter afstand
– Desinfectiepunten zijn ingericht met desinfecterende handgel
– Looppaden en waarschuwingsstickers wijzen u overzichtelijk en veilig de weg
– Het personeel is getraind volgens de richtlijnen van het RIVM
– Eten en drinken is per stuk verpakt en wordt op gepaste afstand uitgeserveerd
– De algemene ruimtes worden op frequente basis gedesinfecteerd

VERRASSEND VANZELFSPREKEND

Verrassend vanzelfsprekend, dit is waar Van der Valk hotel Amsterdam-Amstel voor staat. Verrassend in de luxe uitstraling en moderne voorzieningen om een effectieve vergadering of evenement te garanderen. Vanzelfsprekend in de goede ligging binnen de ring van Amsterdam (knooppunt Amstel A10/A2), dichtbij Schiphol en de RAI. Maar ook de beveiligde eigen parkeergarage van het hotel en perfecte service van het personeel.

De zalen zijn stijlvol en modern, maar ook ruimtelijk en voorzien van effectieve vergadertechnologieën. Denk hierbij aan een geïntegreerde beamer en projectieschermen of een luxe bedieningspaneel voor geluid, licht en temperatuur van de ruimte. Daarnaast zijn ook de praktische middelen beschikbaar zoals een flipover, vergaderkit met pennen en notitiemateriaal. Gastvrijheid en innovatie staan centraal en dat maakt Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel de ideale locatie voor alle bijeenkomsten en evenementen.

OP ZOEK NAAR EEN OPLOSSING VOOR DE ZOMER?

Om ondernemers tegemoet te komen en om elkaar te ondersteunen in deze uitdagende tijd heeft Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel een leuke special! In juli en augustus krijgt u van Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel de zaalhuur cadeau en biedt het hotel een speciaal arrangement:

Zomeraanbieding 1/3 dagdeel voor €32,50 p.p.

Gedurende 4 uur kunt u gebruik maken van:
– Zaalhuur
– Onbeperkt koffie, thee en frisdranken
– Vergaderbreak met diverse gezonde hapjes en zoete en hartige lekkernijen
– Gratis parkeren in de parkeergarage (o.b.v. beschikbaarheid)
– Geïntegreerde beamer en projectiescherm
– Vergaderkit
– Flipover

Zomeraanbieding 2/3 dagdeel voor €52,50 p.p.

Gedurende 8 uur kunt u gebruik maken van:
– Zaalhuur
– Onbeperkt koffie, thee en frisdranken
– 2x een vergaderbreak met diverse gezonde hapjes en zoete en hartige lekkernijen
– Broodjesbuffet met diverse broodjes en lekkernijen
– Gratis parkeren in de parkeergarage (o.b.v. beschikbaarheid)
– Geïntegreerde beamer en projectiescherm
– Vergaderkit
– Flipover

INTERESSE?

Wij helpen u graag. Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten Hans, Esmee of Lois via meetingevents@amsterdam.valk.com of bel +31 (0)20 80 01 103

VAN DER VALK HOTEL AMSTERDAM-AMSTEL

Joan Muyskenweg 20
1096 CJ
Amsterdam
Telefoon: +31 (0)20 80 01 103
Mail: meetingevents@amsterdam.valk.com
Website: www.vandervalkamsterdam.com/vergaderen