Gepubliceerd op 30 januari 2020

Trivento stelt nieuwe commercieel directeur aan

Trivento, IT-specialist in digitale platformoplossingen, heeft met ingang van 1 januari 2020 Enrico Pruis aangesteld als nieuwe commercieel directeur (CCO). De nieuwe rol binnen het IT-bedrijf is opgezet om richting en invulling te geven aan de transitie die Trivento doormaakt.

Pruis (40) was hiervoor zes jaar werkzaam bij fintech Virtual Affairs waar hij als Business Development Director verantwoordelijk was voor sales en de ontwikkeling van de internationale insurance propositie van het bedrijf. In totaal neemt Pruis ruim 20 jaar ervaring mee in diverse commerciële leidinggevende rollen.

“Na de roerige periode die Trivento doormaakte na het plotselinge overlijden van oprichter Gert Oortgiesen, is het nu tijd om door te schakelen in het worden van een business advisor voor onze klanten. Ik ben erg onder de indruk van de cultuur, professionaliteit, warmte en betrokkenheid van het bedrijf. Dat is een goed fundament om op verder te bouwen. We hebben daarvoor alles in place. Trivento behoort qua technologisch niveau tot de beste partijen in de markt en we gaan dit nu ook beter naar buiten toe zichtbaar maken. Met altijd als doel om de uitdagingen van onze klanten te vertalen naar hoogwaardige oplossingen. Daar word ik nou blij van!”

 Over Trivento
Met ‘software waar je blij van wordt’ als uitgangspunt, ontwikkelt en beheert Trivento diensten & producten op digitale platforms. Trivento is de partner die op technologisch gebied ontzorgt door de totale software lifecycle voor zijn rekening te nemen en oplossingen te bieden voor business uitdagingen die er echt toe doen. Met een bewezen aanpak zorgt Trivento voor een snelle time to market van nieuwe features en voor bruikbare software die optimaal is afgestemd op de behoeftes van de gebruikers. Kijk op www.trivento.nl voor meer informatie.