Gepubliceerd op 6 december 2016

SteentjesWoltersMulder 
& achterhoekse ondernemers, 
de perfecte match!

SteentjesWoltersMulder Advocaten & Mediators is al jaren gevestigd in Lichtenvoorde en inmiddels goed bekend in de gehele Achterhoek. Het kantoor van de zakenpartners Eef Steentjes en Mieke Mulder adviseert steeds meer bedrijven in de regio en heeft vijf gespecialiseerde advocaten in huis.

Deze advocaten zijn werkzaam op de meest voorkomende rechtsgebieden, zoals ondernemingsrecht, faillissementsrecht, arbeidsrecht, contracten- en handelsrecht, incassozaken en huurrecht. Daarnaast is één specialist werkzaam als familierecht advocaat en mediator.

Advocaten zijn juristen pur sang. Advies- en procesbijstand is hun core business en daardoor bieden zij de hoogste kwaliteit. Daar doet u als ondernemer uw voordeel mee. Maar niet iedere advocaat past bij iedere ondernemer. Er moet een klik zijn, anders werkt het niet. Vele ondernemers doen graag zaken met ons. Waarom een advocaat uit Amsterdam of Nijmegen invliegen als hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs dicht bij huis te vinden is? Onze advocaten staan te springen om u verder helpen en dat stralen ze ook uit. Ze zijn enthousiast en komen het liefst naar u toe om uw bedrijf echt te leren kennen en u uiteraard zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zij denken met u mee, niet alleen juridisch maar – zo nodig – ook praktisch. Met korte lijnen, een optimale bereikbaarheid en een razendsnelle beantwoording van uw vragen, waarbij inmiddels ook gebruik gemaakt wordt van digitale dossiers en een online cliëntenportaal. Wij zijn dan ook in staat om u juridisch volledig te ‘ontzorgen’.

Begin dit jaar zijn wij gestart met een wekelijks bezoek aan een Achterhoeks bedrijf. Eén van onze advocaten komt vrijblijvend bij u op de koffie voor een kennismaking en desgewenst voor een snelle screening van juridische risico’s en valkuilen of voor wellicht nog meer. En dat onder het genot van een heerlijke advocatentaart die wij voor u meebrengen. Heeft u ook interesse in een date met ons? Stuur dan snel een e-mail naar geeraths@steentjeswoltersmulder.nl en wij springen in de auto! «

www.steentjeswoltersmulder.nl