Gepubliceerd op 18 februari 2020

Refurbished iPhone heeft zijn voordelen voor ondernemers

Als ondernemer kun je vaak niet om de producten van Apple heen. Jouw klanten of partners gebruiken de producten van Apple en het doorsturen van bestanden en communiceren gaat een stuk makkelijk wanneer je ook een iPhone hebt. Maar niet iedere ondernemer zit te wachten op zo’n dure investering. Dit is gelukkig ook niet nodig dankzij de refurbished opties. Met een refurbished Apple smartphone geniet je van alle voordelen van een iPhone en meer! Waarom ook jij de optie voor een refurbished iPhone moet overwegen, lees je hier.

Refurbished producten zijn goedkoper

Natuurlijk is de prijs voor de aanschaf van een refurbished iPhone een stuk voordeliger. Deze nieuwe telefoon in een tweedehands jasje, wordt doorgaans een stuk voordeliger verkocht. Zo kun je soms wel 50% besparen op de nieuwprijs. Zeker wanneer je niet veel geld wilt investeren in jouw smartphone, maar deze wel echt nodig hebt, is een refurbished model altijd de beste optie. Je geniet van dezelfde kwaliteit, maar dan voor een veel lagere prijs.

Geen dure abonnementen

Een andere optie om goedkoop aan een iPhone te komen, is door een duur abonnement af te sluiten. Zo betaal je voor jouw telefoon, plus de gebruikskosten. Dit kan qua maandbedrag enorm hoog oplopen. Wil je niet vastzitten aan dure abonnementen? Schaf dan voordelig een refurbished iPhone aan en kies zelf jouw abonnement. Je kunt vervolgens zelf de hoogte van jouw gebruikskosten bepalen of de telefoon zelfs prepaid gebruiken. Dit zou een goede optie zijn wanneer jij altijd beschikt over een goed wifi-netwerk in de buurt.

Hebben een betere garantie 

Een reden waarom sommige klanten wat sceptisch tegenover de refurbished modellen staat, is vanwege de geweldige garantietermijnen van Apple. Maar laat je niet misleiden, dit bieden refurbished aanbieders ook. Je ontvangt standaard dezelfde garantietermijnen als bij Apple. Dit komt doordat de modellen compleet vernieuwd zijn aan de binnenkant en daarom lang mee gaan. Bij sommige verkopers profiteer je zelfs van een langer garantietermijn, dan wanneer je een Apple iPhone bij een Apple verkooppunt aanschaft.

Zorg ervoor dat je altijd goed op de hoogte bent van de voorwaarden voor de aankoop van de refurbished iPhone. De ene verkoper biedt namelijk betere service of garantie dan de andere aanbieder.

Refurbished Apple producten hebben een goede status

Natuurlijk speelt de rol van status ook mee. Als ondernemer moet je goed uit de verf komen. Een goede uitstraling kan het verschil betekenen voor een succesvolle deal. Dit betekent niet alleen dat je er goed verzorgd uit moet zien, maar ook over de juiste gadgets en producten moet beschikken. Een iPhone geeft toch meer uitstraling, dan een oude Nokia of onbekend smartphone merk. Door over de juiste gadgets te beschikken, biedt je een professionele uitstraling.

Heb jij een nieuwe iPhone nodig, maar heb je hier het geld niet voor over? Tegenwoordig hoef je niet meer de hoofdprijs te betalen voor de nieuwste modellen van de iPhone. Bespaar een hoop geld door te investeren in een refurbished Apple iPhone. Geniet van alle voordelen van een Apple iPhone en dat voor een kleine prijs.