Gepubliceerd op 26 november 2019

Raamdecoratie: Zakelijk gebruik van jaloezieën

In menig woning in ons land wordt gebruikgemaakt van jaloezieën. Deze vorm van raamdecoratie heeft talloze functies. Allereerst kunnen zij ervoor zorgen dat een ruimte in jouw woning duister wordt. Je kunt ze namelijk compleet laten zakken. Vervolgens kun je de jaloezieën ook nog eens dichtdraaien. Het daglicht wordt op deze manier geweerd uit jouw woning. je kunt er uiteraard ook voor zorgen dat er juist extra licht naar binnen komt. Jaloezieën komen vandaag de dag al lang niet meer alleen maar voor in woningen. Ook het bedrijfsleven heeft het nut van deze raamdecoratie inmiddels ontdekt. Zo worden jaloezieën ook op zakelijk gebied veelvuldig steeds vaker ingezet als zonwering.

Jaloezieën houden de zon buiten

In het voorjaar en de zomer schijnt de zon veelvuldig. Hierdoor ontstaat er vaak een aangename temperatuur. De zon kan echter ook voor de nodige irritaties zorgen op de werkvloer. Zo kun je bijvoorbeeld verblind worden wanneer de zon bij jouw kantoor naar binnen schijnt. Daarnaast kun je slecht zien wat er op een (computer)scherm staat wanneer de zonnestralen erop schijnen. Dit probleem kun je echter betrekkelijk makkelijk verhelpen. Hoe? Door jaloezieën op te hangen voor de ramen van jouw bedrijfspand. Op zonnige dagen kun je deze jaloezieën, welke tegelijk fungeren als raamdecoratie namelijk eenvoudig geheel of gedeeltelijk sluiten. Hierdoor komt er definitief een einde aan de overlast die je ervaart van de zon.

Veel mogelijkheden bij zonwering met Plisségordijnen

Naast het feit dat Plisségordijnen relatief goedkoop zijn als zonwering, hebben ze nog een groot voordeel. Je kunt deze zonwering namelijk in allerlei verschillende varianten aanschaffen. Allereerst kun je plisségordijnen verkrijgen in verschillende afmetingen. Je kunt kiezen voor standaard maten, maar het is zelfs mogelijk om deze zonwering op maat te laten maken. Hierdoor is dit geschikte zonwering voor ieder bedrijf. Daarbij komt dat je deze raamdecoratie perfect aan kunt laten sluiten bij de stijl van jouw kantoor- of bedrijfspand. plisségordijnen zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei verschillende materialen. Ook zijn vrijwel alle plisségordijnen verkrijgbaar in talloze kleuren. Door het grote aantal mogelijkheden op het gebied van plisségordijnen is het niet lastig om ook voor jouw bedrijf geschikte zonwering te vinden.

Lang plezier van jaloezieën als zonwering

Schijnt de zon dag in dag uit op de vloer van jouw kantoor? Dan kan dit voor verkleuring van de vloer zorgen. Dit geldt eveneens voor meubels die vaak en langdurig blootgesteld worden aan zonlicht. Reden te meer dus om te kiezen voor jaloezieën voor de ramen van jouw bedrijfspand. Zonwering wordt echter ook heel wat dagen per jaar blootgesteld aan de zon. Na verloop van tijd kan dit zorgen voor verkleuring van bijvoorbeeld zonneschermen. Hier hoef je bij jaloezieën niet bang voor te zijn.

Deze zonwering verkleurt namelijk niet, waardoor ze lang meegaan. Het is dus niet nodig om over een paar jaar alweer nieuwe zonwering aan te schaffen. Hierdoor zijn jaloezieën als zonwering hun investering dubbel en dwars waard!