Gepubliceerd op 4 september 2019

Open Dag bij sloopbedrijf Sturm en Dekker in Middelburg

Bij Sturm en Dekker, hét sloopbedrijf van Walcheren met een rijke historie van ruim 60 jaar, is er op vrijdag 13 september van 10.00 tot 22.00 uur een Open Dag voor bedrijven/relaties en een dag later (zaterdag 14 september) voor alle overige belangstellenden. Zo is iedereen van harte welkom om de vernieuwde vestiging in Middelburg en een groot deel van het machinepark te komen bekijken.


Sturm en Dekker is hét sloopbedrijf van Walcheren met een rijke historie van ruim 60 jaar.

Sturm en Dekker werd in 2016 overgenomen door de Sinkegroep uit Kruiningen, waarna de locatie in Oostkapelle werd gesloten. Met het egaliseren, asfalteren en inrichten van het terrein en vervolgens het bouwen van een nieuw kantoor is er de afgelopen tijd veel veranderd bij Sturm en Dekker aan de Kleverskerkseweg in Middelburg. De reorganisatie van het terrein zorgde niet alleen voor extra ruimte van de bestaande activiteiten, maar ook voor veel mogelijkheden om de recyclingactiviteiten in de toekomst uit te breiden.


Leden van de MBC kregen eind mei al een rondleiding bij Sturm & Dekker in Middelburg.

Eind mei was er al een drukbezochte netwerkbijeenkomst van de ondernemersverenigingen MBC en VBC bij Sturm en Dekker in Middelburg. De Sinkegroep is al ruim 40 jaar een begrip in Zeeland. Het concern is gespecialiseerd in onder andere sloop en inzameling & recycling van bouw- en sloopafval. Bij de rondleiding voor de leden van de Middelburgse MBC en de Vlissingse VBC vielen forse betonblokken op. Door hergebruik van nauwkeurig gesorteerde afvalstromen worden deze ‘Sinke Eco Blokken’ in eigen beheer geproduceerd. Ze zijn prima geschikt voor het snel en flexibel bouwen van onder andere opslagvakken, waterkeringen en brandwerende wanden. Zo krijgen grondstoffen uit afval een tweede leven.