Gepubliceerd op 1 september 2019

Hotel De Elderschans trakteert

Hotel De Elderschans uit het Zeeuws-Vlaamse Aardenburg wil ook de lezers van Het Ondernemersbelang graag mee laten genieten van haar succes. ,,Tot aan het eind van 2019 hebben we een speciale actie met 50 procent reductie op de prijs van het diner buffet. Tegen een vriendenprijsje van 15 euro per persoon mag men aanschuiven voor ons uitgebreid warm en koud diner buffet”, vertelt Salar Azimi (36) die samen met zijn broer Sasan (34) eigenaar is van het vroegere conferentiecentrum. Ze verruilden met hun ouders medio jaren 90 Iran voor een betere toekomst in Nederland. Vanuit een minimalistisch bestaan groeiden ze uit tot miljonair. ,,Vluchtelingen worden vaak gezien als profiteurs en uitkeringstrekkers. Wij bewijzen echter het tegendeel. Bovendien zijn de vluchtelingen van nu de pensioenbetalers van later. In het vergrijzende Nederland zullen ze op een gegeven moment toch moeten gaan werken. Het vluchtelingenvraagstuk kun je dus beter zien als een kans dan als een bedreiging.”

De Elderschans, enkele jaren geleden uitgeroepen tot beste all inclusive hotel van Nederland, heeft met 50.000 overnachtingen per jaar een zeer hoge bezettingsgraad. In het najaar van 2018 kochten de gebroeders Azimi de destijds zieltogende voetbalclub Patro Eisden uit het Vlaamse Maasmechelen. Onder leiding van voorzitter Salar Azimi bleef de Koninklijke Patro Eisden sindsdien ongeslagen en werd glansrijk kampioen van de Tweede Klasse.

Om gebruik te maken van de speciale aanbieding, dient een print van dit bericht ingeleverd te worden bij de receptie van De Elderschans.

www.elderschans.nl