Gepubliceerd op 5 december 2018

Het klimaat in uw gebouw regelen: een makkie!

Gemakkelijk het gehele klimaat in uw gebouw regelen? Vroegtijdig Sparks (tekortkomingen) van uw installatie ontdekken? Voorkomen van energieverlies en calamiteiten? Allemaal zaken die u als gebouweigenaar het liefst zo goed mogelijk voor elkaar wilt hebben. En dat kan!

TOP Technisch Beheer, onderdeel van de Top Installatiegroep, kan u hierbij helpen. Wij kunnen namelijk alle meet- en regelfabricaten beheren, denk hierbij bijvoorbeeld aan het fabricaat Priva of Siemens. In Nederland is zelfs één op de drie gebouwen uitgerust met een Priva-klimaatregelingssysteem.We kunnen ze ook zelf softwarematig schrijven, oftewel maken. En we kunnen ze bedienen op GBS-niveau (GebouwBeheerSysteem), dit doen we veelal in samenwerking met EasyIO. TOP Technisch Beheer is namelijk dealer van EasyIO.

EasyIO is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en realiseren van Gebouwbeheer en Energiebeheer systemen. Een Gebouwbeheersysteem, ook wel GBS genoemd, wordt gebruikt om alle installaties binnen in een gebouw centraal aan te kunnen sturen, te bedienen en te laten samenwerken. Kort gezegd, vanuit één systeem alles kunnen regelen op het gebied van voornamelijk elektrotechnische (bijvoorbeeld verlichting) en werktuigbouwkundige (bijvoorbeeld verwarming- en koel) installaties. Vaak zit binnenin dit GBS al een Energiebeheersysteem. Dit Energiebeheersysteem houdt  zich bezig met het energieverbruik. Zo verwarm of koel je enkel de ruimtes die je gebruikt of pas je je ventilatiedebiet aan op basis van het aantal mensen in het gebouw. EasyIO legt bij het ontwikkelen van deze systemen de focus op de toekomst. Zij distribueert haar producten wereldwijd en timmert flink aan de weg in Nederland met TOP Technisch Beheer als dealer.

Inmiddels heeft TOP Technisch Beheer al diverse klanten mogen helpen met het regelen van het klimaat in hun gebouw. Dagelijks monitoren onze meet- en regeltechniekers via het GBS de installaties bij onze klanten. Zo kan er snel geacteerd worden in het geval van een storing, kunnen storingen zelfs op afstand opgelost worden, wat resulteert in zo min mogelijk hinder voor de klant, voorkoming van energieverlies en calamiteiten, dus besparing van de kosten. Deze regelingen zijn web based, wat betekent dat u ze ook makkelijk zelf kunt bedienen. Uiteraard krijgt u daarbij goede instructies van onze ervaren meet- en regeltechnici.

Kijk de film en maak kennis met alle mogelijkheden op het gebied van Gebouwbeheer en Energiebeheer systemen.

Of neemt vrijblijvend contact met ons op via
Telefoonnummer 088 – 220 5555
of e-mail info@toptechnischbeheer.nl