Gepubliceerd op 30 oktober 2019

Groeifinanciering voor gevestigde ondernemers

Financiering is een belangrijk onderdeel in bedrijfsgroei. Stel, je hebt een gevestigde onderneming met een gezond track record en je bent klaar voor de volgende stap. Je weet dat je wil investeren in groei, alleen hoe financier je dit?

Spotcap is een online bedrijfsfinancier voor gevestigde ondernemers. Wij verstrekken zakelijk krediet van €10.000 tot €350.000 met een maximale looptijd van 24 maanden. Ondernemers komen bij ons omdat ze verder willen groeien met hun bedrijf of juist hun continuïteit willen behouden. Veelal gaat het hierbij om kortetermijninvesteringen zoals het inkopen van voorraad, het financieren van een groot project of het aannemen van extra personeel. Hoe groot of klein de visie van onze klanten ook is: wij zijn er om te helpen deze te verwezenlijken.

Wil jij meer informatie over de financieringsmogelijkheden van Spotcap? Neem vrijblijvend contact met ons op! En ik, Terence Vliet, zal u met al uw vragen helpen. Wilt u eerst meer informatie over wat wij u kunnen bieden, dan kunt u ook onze website bezoeken.

Voor en door ondernemers

Als ondernemer houd je altijd meerdere ballen in de lucht. Van klantwerving tot belastingaangiften en van voorraadinkoop tot personeel. Misschien heb je hier af en toe een onrustige nacht van, maar toch kies je voor het ondernemerschap. Dit omdat jij kiest voor zelfstandigheid, of voor het waarmaken van een droom. Waar lig jij soms ‘s nachts wakker van, en waar haal jij je drive uit? Vertel het ons!

Iedere ondernemer is uniek, en toch zijn ondernemers vaak met dezelfde thema’s bezig. Help andere ondernemers om jouw ervaring en inzichten te delen in deze enquête die bestaat uit 9 vragen. Deze inzichten gaan wij uitwerken tot inspirerende artikelen voor ondernemers in samenwerking met Het Ondernemersbelang. Oftewel, deel je ervaring en ontvang tips van andere ondernemers terug!

Klik hier om naar de enquête te gaan!

Spotcap is opgericht vanuit een ondernemersgeest, expertise in financiële dienstverlening en met een duidelijk doel: Gevestigde ondernemers in staat stellen om op eenvoudige wijze zakelijke financiering aan te vragen om continuïteit van het bedrijf te behouden of groei te realiseren.