Gepubliceerd op 26 juni 2019

Friese onderneming Thebagstore.nl. Van schooltassen tot rugzakken

Thebagstore.nl is een bekende speler in de tassenindustrie. Dit Friese bedrijf verkoopt namelijk allemaal soorten tassen in hun webshop. Van schooltassen tot rugzakken, van handtassen tot schoudertassen, van portemonnees tot heuptasjes: Thebagstore.nl heeft het in hun assortiment. Hieronder vind je verscheidene schooltassen dames en heren.

XD Design Bobby Anti-theft Backpack

XD Design mag dan niet het bekendste merk ter wereld zijn, het is alsnog een onwijs goede optie voor een schooltas. In deze rugzak past namelijk ontzettend veel, terwijl alle spullen in de tas ook nog eens beschermd zijn tegen zakkenrollers. Dit komt door de verborgen ritssluitingen en opbergvakjes. Bovendien heeft de Bobby Anti-theft Backpack handige gadgets, zoals een USB-oplaadport en een bagageband. Daarnaast is er een rugzak ruimte voor een laptop en een tablet. Er past namelijk een notebook van 15 inch in dit model van XD Design, terwijl er ook een vak in zit voor een 10 inch tablet. Om deze tas nog wat aantrekkelijker te maken heeft XD Design het in drie uitvoeringen ontworpen, namelijk in een grijze, rode en zwarte kleur. De rugzak is ook nog eens comfortabel om te dragen, dit komt doordat de schouderbanden gewatteerd zijn. Ze zijn tevens verstelbaar in lengte.

RAINS Backpack

Ook RAINS heeft een ontzettend handige rugzak geproduceerd. Dit merk uit Scandinavie verkoopt tassen die waterproof zijn, zodat jouw spullen in de tas niet nat zullen worden. Natuurlijk handig in Nederland, want hier schijnt de zon zeker niet constant. De Backpack heeft een minimalistisch ontwerp met een matte uitstraling. In de rugzak past onder meer een notebook van 15 inch. Het is te koop in twee kleuren, namelijk blauw en geel.

O My Bag Dirty Harry

Dirty Harry mag dan een vreemde naam zijn voor een tas, maar het is zeker een prachtig model van O My Bag. Dit Nederlandse merk staat bekend om haar gebruik van eco-leer, wat milieuvriendelijk is. Het heeft de uitstraling van een klassieke schooltas en heeft een verstelbare en afneembare schouderband. Hierdoor kun je het dragen als een schouder- of handtas. Deze band is 130 centimeter lang, dus je kunt het sowieso passend maken. In deze tas van O My Bag zit overigens geen laptop, wat een nadeel kan zijn. Desondanks kun je wel andere spullen kwijt in de Dirty Harry, waar dan ook veel opbergruimte in zit. Het is in twee kleuren verkrijgbaar, te weten zwart en bruin.

www.thebagstore.nl