Gepubliceerd op 21 juni 2019

Forse groei DVAN advocaten

Met de komst van drie ervaren advocaten; Jaromir Bugter (advocaat & partner Fusies & Overnames/Corporate Litigation), Lisanne Veerbeek (advocaat Fusies & Overnames/Corporate Litigation) en Eric Janssen (advocaat Mededingingsrecht, Gemeenschappelijke Marktordening en Europees recht) heeft DVAN advocaten haar positie in één klap behoorlijk versterkt.

Zowel Jaromir als Lisanne zijn al jaren actief in de Fusie & Overnamepraktijk en zijn met hun ervaring op het gebied van tevens de ondernemingsrechtadvies & -procespraktijk een waardevolle aanvulling voor het F&O Team van DVAN advocaten. Het F&O Team bestaat nu uit 16 specialisten.

Eric is specialist op het gebied van Mededingingsrecht, Gemeenschappelijke Marktordening en Europees Recht en recent als Of Counsel bij DVAN advocaten gestart. Eric publiceert geregeld en is een veelgevraagd spreker. Naast zijn advocatenpraktijk promoveert Eric op het onderwerp van de rol van producentenorganisaties (landbouwproducten) in het gemeenschappelijk landbouwbeleid. Met de komst van Eric bestaat het Team Mededinging & Gereguleerde markten uit 5 en de multidisciplinaire Sectorgroep Agri&Food van DVAN advocaten uit 7 specialisten.

       

Jaromir Bugter                                          Lisanne Veerbeek                                Eric Janssen