Gepubliceerd op 4 maart 2021

Een zakelijke laptop leasen

Door laptops te leasen kun je jouw medewerkers voorzien van kwalitatief goede laptops, maar dan zonder aanschafkosten. Op deze manier werkt jouw personeel altijd met goed werkende apparatuur, zonder dat het jou al te veel geld kost.

Hoe werkt het leasen van een laptop?

Lease zakelijk een Macbook op kantoor en je zult veel voordelen ervaren. Wanneer je laptops leaset, worden jouw werknemers voorzien van een goede laptop zonder dat je daar aanschafkosten voor betaalt. Wel betaal je een vast laag bedrag per maand en onderteken je hiervoor een contract waarin dit wordt vastgelegd. Vaak worden er ook eisen gesteld aan jouw bedrijf, zo is het bij veel aanbieders pas mogelijk om laptops te leasen als je bedrijf langer dan twee jaar bestaat.

Voordelen van leasen

Het aanschaffen van laptops voor een vast maandbedrag kan een goed alternatief zijn voor het kopen van een laptop. Zo hoef je geen grote investering te doen en komt de laptop niet op de balans te staan. Daarnaast is er veel keuze en kun je altijd met de nieuwste apparatuur werken. Je kunt vaak kiezen uit een contractduur van twaalf tot 48 maanden, zo beslis je zelf hoelang je de laptop leaset.

Onderhoud tijdens abonnement

Nog een voordeel van het leasen van laptops is dat veel aanbieders updates sturen met daarin acties en tips om de laptop in topvorm te houden. Deze updates zorgen ervoor dat je laptop goed beschermd blijft, waardoor jouw bedrijfsdata geen gevaar lopen. Ook zorgt onderhoud ervoor dat je computer minder snel volloopt met onnodige bestanden, hiermee voorkom je dat je laptop trager wordt.

Lease laptop uitkiezen

Het leasen van laptops heeft veel voordelen, waardoor het zeker aantrekkelijk kan zijn om laptops te leasen in plaats van te kopen. Wil je weten welke laptop de beste optie is voor jouw bedrijf en jouw werknemers? Zorg dat je dit vooraf goed uitzoekt, zodat je de gehele periode tevreden blijft met de lease laptops.