Gepubliceerd op 21 juni 2019

Doelbeleggen.nl benoemt Tony Stam tot Channel Manager Intermediair

Doelbeleggen.nl heeft Tony Stam aangetrokken als nieuwe Channel Manager Intermediair. De online vermogensbeheerder reageert hiermee op de snel groeiende interesse vanuit intermediairs. Stam was eerder werkzaam bij onder meer Romeo Financiële Diensten (RFD), Florius en ABN Amro Hypotheken Groep.

“Het intermediair is voor ons een belangrijk distributiekanaal. De ervaring van Tony en het netwerk dat hij in eerdere functies heeft opgebouwd zijn belangrijke assets voor de realisatie van onze doelstellingen”, aldus Tjade Groot, hoofd Doelbeleggen.nl.

Doelbeleggen.nl
Vermogensbeheerder Velthuyse Mulder lanceerde in 2016 de online variant op hun eigen traditionele dienstverlening. Waar Velthuyse Mulder zich richt op maatwerk portefeuilles van €100.000 en hoger, biedt Doelbeleggen beheerd beleggen binnen box 1 en 3 vanaf € 1.

Het concept van Doelbeleggen.nl baarde veel opzien en werd in november 2018 door de onafhankelijk jury van IEX.NL bekroond met de Gouden Stier (beste online vermogensbeheerder).

Doelbeleggen.nl voor intermediair
Doelen definiëren, risicobereidheid vastleggen, haalbaarheid meten en de voortgang van beleggingen inzichtelijk maken. Doelbeleggen biedt de intermediair handvatten voor het intensiveren en borgen van bestaande en nieuwe klantrelaties.