Deze apps zijn onmisbaar als jij een iPhone hebt

20 augustus 2019 16:48

Deze apps zijn onmisbaar als jij een iPhone hebt

Kies je voor een iPhone, dan heb je de mogelijkheid om uit tienduizenden leuke apps te kiezen die je kunt installeren op je nieuwe iPhone. Met het nieuw aangekondigde iOS 13 is je toestel 'klaar om de allernieuwste apps te installeren. In de App Store kun je uit heel veel apps kiezen die je kunt installeren, waarbij Apple je wel een aantal suggesties zal geven welke goed bij je passen. Wil je goed uitzoeken welke apps je allemaal nodig hebt? Dan ben je wel even bezig. Toch zijn er een aantal apps die onmisbaar zijn als je een iPhone neemt. Uit onderzoek blijkt dat dit de populairste apps zijn die voor veel mensen onmisbaar zijn. Kun jij ook zonder deze apps?

WhatsApp

Het sturen van een smsje is verleden tijd, en wordt dan ook steeds minder gedaan. WhatsApp is hét platform waarop je gratis en met iedereen berichten kunt uitwisselen. Tekstberichten, voice berichten, afbeeldingen, video’s, je locatie en nog veel meer. Je stuurt het allemaal via WhatsApp. Met iOS 13 kun je via WhatsApp zelfs Animoji en Memoji gebruiken. Inmiddels maken over de hele wereld ruim 1,5 miljard mensen gebruik van deze dienst en WhatsApp is daarmee het verreweg het meest gebruikte chatprogramma op de iPhone. WhatsApp mag dus eigenlijk niet ontbreken op je smartphone.

WhatsApp op je smartphone is te koppelen met de webversie van de app. Zo kun je middels de koppeling via je computer of laptop reageren op chatberichten. Berichten ontvangen en versturen kan nu dus ook als je je smartphone niet bij de hand hebt.

NU.nl

De website NU.nl is al jaren één van de grootste en meest gebruikte nieuwswebsites van ons land. De app van NU.nl is ook al jaren één van de meest gedownloade app in de Nederlandse App Store, en dat is niet voor niets. De app geeft je heel gebruiksvriendelijk weer wat de laatste nieuwsberichten zijn en sorteert dit voor je in verschillende categorieën. Wil je graag het nieuws over sport of technologie lezen in plaats van ander nieuws, geen probleem. De volgorde van nieuwsberichten op de voorpagina is simpel aan te passen. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Buienalarm

Niets is zo vervelend als buiten in de regen lopen of fietsen. Met de app Buienalarm zal dat niet snel meer gebeuren. De app kijkt waar jij je bevindt en kan heel nauwkeurig aangeven wanneer het gaat regenen op jouw locatie en hoe hard het dan gaat regenen. Zo kun jij gemakkelijk zien of je nog even moet wachten met naar buiten gaan, of dat je beter nu snel kunt vertrekken. De app geeft zelfs de mogelijkheid om je met push-notificaties op de hoogte te stellen als er een bui aankomt op jouw locatie. Zo is een verrassende regenbui voor altijd verleden tijd.

Ongetwijfeld staan er nog meer apps in de App Store die jij graag gebruikt. Ben je bijvoorbeeld al bekend met Apple Pay? Ga op onderzoek uit en vind de apps die jij goed kan gebruiken, voor business of privé.

Dit is een samenwerking.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.