Gepubliceerd op 23 mei 2019

Dell Boomi sluit partnerovereenkomst met Cloud Integrate

Dell Boomi kondigt een nieuwe samenwerking aan met Cloud Integrate, de toonaangevende implementatie- en integratiespecialist voor Salesforce. Dankzij de samenwerking worden de integratiemogelijkheden voor gezamenlijke klanten binnen EMEA verder uitgebreid.

Cloud Integrate helpt klanten hun overstap naar de cloud te versnellen door hun bestaande architecturen en applicaties te koppelen en te integreren met Salesforce.

“We verwelkomen Cloud Integrate van harte in ons nieuwe partnerprogramma”, aldus Max van Eeghen, Sales Director voor Benelux en META bij Dell Boomi. “Er is steeds meer vraag naar integratie van bestaande omgevingen met Salesforce. Dankzij die integratie, de optimalisatie van workflows en het beheer van API’s en data, kunnen klanten hun time-to-market aanzienlijk verkorten. De Salesforce expertise en integratiecapaciteiten van Cloud Integrate staan garant voor een succesvolle samenwerking, zowel tussen onze beide bedrijven als met onze klanten.”

“We zijn heel blij met onze partnerovereenkomst met Dell Boomi”, zegt Hugo Obertop, CEO van Cloud Integrate. “Onze klanten hebben behoefte aan een integratietechnologie waarmee ze Salesforce kunnen koppelen aan andere veelgebruikte bedrijfsapplicaties. Samen met Dell Boomi helpen we onze klanten om al hun on-premises en cloudapplicaties naadloos te integreren. De combinatie van Cloud Integrate en Dell Boomi biedt geweldige nieuwe mogelijkheden voor onze klanten, partners en werknemers.”