Gepubliceerd op 21 december 2018

Dé vakbeurs voor werkomgeving, werkplekken of gebouwbeheer, niet te missen

Als u verantwoordelijkheid draagt op het gebied van de werkomgeving, werkplekken of gebouwbeheer dan kunt u niet weg blijven op de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer, die op 23, 24 en 25 januari plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Met meer dan 300 deelnemers, 120 topsprekers, een volle agenda, een noviteitenplein en prijsuitreikingen. Kortom, niet te missen!

Goed voor vele honderden oplossingen
De méér dan 300 standhoudende bedrijven bieden samen vele honderden oplossingen aan. Op de website van de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer staan brengers van de oplossingen (standhouderslijst) ook de oplossingen per thema gepresenteerd. Bezoekers die er desondanks niet uitkomen kunnen daarnaast altijd een beroep doen op het Kenniscentrum voor facilitair management en gebouwbeheer  of het Facilitair Journaal.

Grootste kennisoverdracht van 2019
120 Geselecteerde topsprekers houden in 5 zalen gedurende de 3 beursdagen een lezing. De voordrachten zijn kosteloos te bezoeken. Zij zijn deels op thema (onderwijs, overheid en zorg). De sprekers zijn geselecteerd aan de hand van een kwaliteitsmethodiek, opgesteld door de Leuvense hoogleraar Kris Pattyn. De sprekers zijn gekozen op basis van aanmelding en uit de eigen sprekersbank. Het lezingenprogramma vormt de grootste kennisoverdracht op het gebied van de werkomgeving, het gebouwbeheer en werkplekken in het jaar 2019.

Noviteiten in de schijnwerpers
Een onderdeel van de beursvloer is het Noviteitenplein, waarop de inzendingen van de deelnemers aan de jaarlijkse FGNoviteitenprijs worden ten toon gesteld. Dat gebeurt met begeleiding van tekst, het tonen van de noviteiten, beeld en studenten die bezoekers desgevraagd de nodige uitleg geven. Verder verzorgt de organisatie op bescheiden schaal een noviteitentour, waar enkele honderden bezoekers aan deel nemen. Tenslotte worden de noviteiten mediaal en digitaal voor het voetlicht gehaald.

Klik hier om u aan te melden