Gepubliceerd op 9 oktober 2017

Bewustwording en Awareness

Het veilig houden van gegevens begint bij het bewustzijn van de gevaren die het in bezit hebben van data met zich mee breng.  Helaas bestaat 100% veiligheid niet, maar zijn er wel veel maatregelen waarmee u de veiligheid van uw IT-omgeving en het bewustzijn van uw medewerkers kunt verhogen.

Guardian360 -omgeving veilig te houden, echter speelt het handelen van uw medewerkers ook een grote rol in het veilig houden van deze omgeving. In de whitepaper geven we u tips en handvatten die u helpen er voor te zorgen dat het bewustzijn van uw medewerkers op het gebied van informatiebeveiliging wordt vergroot.

Het is belangrijk om uw medewerkers te trainen en bewust te maken van het belang van informatiebeveiliging. Door uw medewerkers goed te informeren kunt u de kans op een datalek aanzienlijk verkleinen. In de whitepaper vind u tips over hoe u het best om kunt gaan met wachtwoorden en phishing e-mails. Ook krijgt u tips voor als u veilig wilt thuiswerken. Daarnaast is het belangrijk om veilig om te gaan met WiFi-netwerken die u nog niet bekend zijn. Onbeveiligde netwerken brengen namelijk een groot risico met zich mee.

Download hier de whitepaper

Behalve de genoemde tips en het advies regelmatig het gesprek op te zoeken met uw medewerkers over dit onderwerp, kunt u ook gebruik maken van de phishingdienst van Guardian360 als aanvullende maatregel. U kunt de resultaten van deze dienst gebruiken bij het verhogen van het bewustzijn binnen uw organisatie.

Nieuwsgierig naar deze dienst?
Klik hier voor meer informatie