Gepubliceerd op 1 juni 2017

JOUW BEDRIJF LATEN GROEIEN MET SALE EN LEASE BACK VAN JE MATERIEEL

BEEQUIPDe tijd dat alleen in de vastgoed sector kapitaal vrijgemaakt werd via een sale en lease back constructie ligt ver achter ons. Ben jij als ondernemer op zoek naar kapitaal om groei te financieren? 

De kans is groot dat je dit al in huis hebt. Staan er bij jou op de balans bedrijfsmiddelen die je kunt verkopen? Denk hierbij aan groot materieel, zoals een hijskraan, vrachtwagens of bouwmachines. Daar zit nu kapitaal in vast dat de juiste partner voor jouw bedrijf kan vrijmaken door middel van een sale en lease back financieringsoplossing.

WAT IS SALE EN LEASE BACK?
Bij Sale en Lease Back wordt materieel van de onderneming verkocht aan BEEQUIP, om vervolgens te worden terug geleased. Een win-win: de machines blijven binnen de onderneming om te gebruiken en het kapitaal wat erin ‘vast’ zit, komt vrij voor nieuwe investeringen. Zo wordt de onderneming financieel krachtiger en krijgt het de mogelijkheid om te groeien. Een goed voorbeeld is Milieuservice Hoeksche Waard, die door sale en lease back van een deel van haar materieel kon investeren in robotisering van de afvalscheiding.​

IETS VOOR JOU?
Wil jij met jouw bedrijf middelen vrij maken om te kunnen innoveren of te groeien en heb je groot materieel op de balans staan? Dit grote materieel kan je opzetten in kapitaal met een sale en lease back financieringsoplossing. Dan kan jij als ondernemer doen waar je goed in bent, innoveren en ondernemen!

EQUIPMENT FIRST
De waarde van machines op de balans is zelden gelijk aan de werkelijke waarde op de markt. Daarom werkt BEEQUIP met specialisten die op basis van ervaring een realistische levensduur kunnen inschatten en een accurate waarde aan materieel kunnen toekennen.

BEEQUIP stelt zich als doel het Nederlandse bedrijfsleven in de logistiek, bouw, infra, recycling, agri en grondverzet weer te laten groeien met behulp van equipment leasing oplossingen. Relaties kunnen rekenen op een ondernemende aanpak, flexibiliteit en snelheid. BEEQUIP laat het MKB, de motor van de Nederlandse economie, weer draaien.

Benieuwd wat BEEQUIP voor jouw bedrijf kan betekenen?

www.beequip.nl