Gepubliceerd op 15 december 2017

At.groep Personeel denkt mee en vooruit

at.groep Personeel richt zich op ondernemers met personeel. “Wij zijn 
er om te ontzorgen en willen het loket voor de ondernemer zijn. 
Duurzame inzetbaarheid is ook òns doel.”

Hoe willen je werknemers de pensioengerechtigde leeftijd bereiken?

Verhoging van de pensioenleeftijd van
65 naar 67 jaar maakt dat steeds meer oudere werknemers in zwaardere beroepen de laatste jaren voor hun pensioen een arbeidsongeschiktheidsuitkering (lees twee jaar ziektewet en hierna een WGA-uitkering) hebben. Dit zeggen het pensioenfonds Metaal en Techniek en het Pensioenfonds Zorg en 
Welzijn (bron Volkskrant).

Dus gezond blijven, meekomen met de ontwikkelingen en met plezier blijven werken tot aan je pensioen. Het is geen eenvoudige opgave. Toch wordt dit, door alle maatschappelijke ontwikkelingen, wel van ons verwacht. Wat hierin belangrijk is, is voor ieder individu anders. Maar het zijn uw mensen die samen met u de organisatie vormen!
• Wat heb jij nodig om gezond te blijven;
• Mee te komen met alle ontwikkelingen;
• Een goede balans te houden tussen werk en privé?

Duurzame inzetbaarheid is de verantwoordelijkheid van werkgever én werknemer. Vitaliteit, Betrokkenheid en Ontwikkeling zijn hierbij de sleutelbegrippen.

Uw organisatie

Belangrijk is dan wel om duidelijk te hebben wat voor uw organisatie hierin belangrijk is en wat je daaraan kunt/moet doen.

Duurzame inzetbaarheid gaat over:

* Gezondheid en energie
* Vakkennis en vaardigheden
* Balans werk-privé
* Motivatie en commitment

Onderneem nu al actie om het probleem voor te blijven


Wat kan at.groep Personeel hierin voor u betekenen?

Een quick scan van uw organisatie is de eerste stap. Hiermee krijgt u snel en gemakkelijk inzicht in de effectiviteit van uw organisatie op het gebied van duurzame inzetbaarheid van uw personeel.
Ton Veldscholte: “Hierna helpen we u graag bij het opstellen van beleid over vitaliteit en employability en kunnen daar waar nodig onze professionals inzetten om uw medewerkers vitaler, veerkrachtiger en sterker te maken met activatieprogramma’s en gerichte interventies.

Wij willen u zo goed mogelijk helpen. Bel voor advies met ons kantoor. Ons adviesteam neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.”

At.groep

Lübeckstraat 1, 7557 EE Oldenzaal
Telefoon 0541 – 53 70 46
E-mail info@at-groep.nl
www.at-groep.nl