Gepubliceerd op 7 september 2017

Agrisun BV: Werken met de beste partijen voor het hoogste rendement

Duurzame zonne-energiesystemen met een hoog rendement, dat is waar Agrisun BV zich mee bezig houdt. Het bedrijf adviseert, levert en installeert zonne-energiesystemen voor de agrarische sector, utiliteit en woningen.

“Wij bieden een totaalpakket aan waarbij we met de beste producten werken. Daarvoor zijn wij een samenwerking aangegaan als premium dealer met Solarwatt. Het Duitse Solarwatt is onderdeel van het BMW concern en biedt een uniek glas-glas paneel, met dertig jaar product- en dertig jaar vermogensgarantie!

Het glas-folie zonnepaneel is nu de standaard. “Toch zien wij een verschuiving naar glas-glas. Men kiest steeds vaker voor kwaliteit en een lange levensduur van het zonne-energiesysteem. Wat gewaarborgd is door middel van uitstekende Europese garanties.”, aldus John Ruiter, directeur van Agrisun.

Toekomst
“Binnen de woningbouw zien wij dat er steeds meer vraag is naar energie neutrale woningen. Wij gaan al een stap verder en adviseren om de woning zo gunstig mogelijk te bouwen, zodat er veel energie door middel van zonnepanelen kan worden opgewekt. De elektrische auto komt steeds meer binnen handbereik, waardoor men in de toekomst steeds meer stroom nodig heeft.”

De toekomst voor Agrisun ziet er zonnig uit. In Nederland zijn er veel daken beschikbaar voor zonne-energie. Met SDE+ subsidie (Stimulering Duurzame Energie) komt er steeds meer vraag vanuit het bedrijfsleven naar grote systemen van 100kWp tot 1 MW. Nederland moet het aandeel duurzame energie in 2020 hebben verdrievoudigd tot veertien procent. In 2023 moet het aandeel naar zestien procent. Zonnepanelen krijgen hierin een belangrijk aandeel.

Agrisun B.V.
Noord-Nederland
Burgemeester J.G. Legroweg 114
9761 TD Eelde
Telefoon 050 – 305 00 05
E-mail info@agrisun.nl
www.agrisun.nl