Gepubliceerd op 1 oktober 2019

5 unieke relatiegeschenken waarmee jouw bedrijf het verschil maakt

Een effectieve, non-invasieve manier om zowel klanten als bestaande en potentiële partners aan je bedrijf te binden, is door het aanbieden van relatiegeschenken. Hiermee kun je op een attente en bedachtzame manier een waar verschil maken in hoe je bedrijf in gedachten blijft bij mensen die je wilt vasthouden voor de dienstverlening van je bedrijf.

Het is hierbij belangrijk dat je origineel en inventief omgaat met de keuze voor een geschikt relatiegeschenk, zodat het in het geheugen van menig kandidaat blijft hangen. Er zijn zeker verschillende unieke relatiegeschenken te noemen, die de aandacht zullen trekken en waarmee je goede relaties zult kunnen onderhouden. Originele relatiegeschenken die vervaardigd zijn uit hout, zullen hierbij zeker in de smaak vallen.

1 Houten gadgets van Woodiful

Het uitkiezen van houten gadgets van Woodiful bied je de mogelijkheid om een smaakvolle indruk te maken op alle relaties die bij je bedrijf betrokken zijn. Niet veel concurrenten zullen hier direct aan denken en mogelijk zullen dergelijke items niet snel in het beleefveld van je relaties zitten, waarmee het daardoor juist een opvallend en uniek relatiegeschenk is. Houten gadgets zijn stijlvol, apart en springen gelijk in het oog bij iedereen die het onder ogen krijgt. Snel zal de link naar jouw bedrijf gelegd worden als bron waarvan dit originele geschenk afkomstig is. Dit komt de marketing en naamsbekendheid van je bedrijf enkel ten goede.

2 Houten vlinderstrik

Eén van de artikelen die op Woodiful te vinden zijn, is een houten vlinderstrik. Door een houten vlinderstrik als relatiegeschenk in te zetten, bied je met name je mannelijke bedrijfsrelaties een uniek exemplaar uit het assortiment aan dassen. Het is zeker gebruikelijk om een das als relatiegeschenk te geven, maar door hier een aparte wending aan te geven, zul je opvallen tussen alle andere relaties in de bedrijfswereld en zullen je geschenken langer een blijvende indruk maken. Op deze manier werkt een relatiegeschenk voor je, zelfs op de langere termijn.

3 Houten horloges

Op de website van Woodiful vind je tevens prachtige exemplaren aan houten horloges. Deze zijn voor zowel mannen als vrouwen geschikt en bieden een origineel relatiegeschenk om indruk mee te maken. Deze zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar en tevens verschillen ze in kleur.

4 Houten zonnebrillen

Ook een geschenk voor de zomerperiode doet het altijd goed en niets is dan unieker dan een houten zonnebril te geven als relatiegeschenk. Ze zijn gemaakt van krachtige, natuurlijke materialen en ogen stijlvol en uniek.

5 Houten telefoonhoesjes

In een tijd waar iedereen over een mobiele telefoon beschikt en altijd bereikbaar moet zijn, is een houten telefoonhoesje eveneens een ultiem geschikt relatiegeschenk, waarmee je goed voor de dag kunt verschijnen. De telefoon is hierdoor goed beschermd, zelfs als de telefoon op de grond valt.