Gepubliceerd op 20 juni 2018

Wij willen dat je in je sas bent met jouw leaseauto

Wil je rijden in de auto van je dromen? En zoek je leasing tegen zo gunstig mogelijke leasevoorwaarden, zodat je geen cent teveel betaalt? Wij nemen de tijd voor jou, stellen je persoonlijke wensen centraal en zoeken naar de beste oplossing. Want wij willen dat jij in je SAS bent met Snelheid, Acceptatie en Service.

Kennis van automotive, kennis van financiële oplossingen
AFD Lease staat voor Automotive Financiële Diensten. Met kennis van zowel de automotive branche als van financiële oplossingen bieden wij u altijd een optimale oplossing voor elk automotive vraagstuk. Onze lijnen zijn kort, onze afspraken betrouwbaar en onze communicatie duidelijk. Je weet precies waar je aan toe bent!

In onze organisatie bedienen wij dan ook drie 3 soorten klanten voor de juiste leasing.

Voor zakelijke leasing
Voor bedrijven en zakelijke rijders bieden wij lease-oplossingen op maat. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij alle wensen en met kennis van zaken bieden wij altijd een verrassende oplossing. Ook voor starters, dankzij beoordeling zonder cijfers.

Voor particuliere leasing
Creatieve financiële oplossingen voor iedereen die in een droomauto wil rijden. Vertrouwde financiële constructies tegen verrassend lage kosten, uiteraard binnen alle wettelijke normen en regels.

Voor autobedrijven
Wil je samen met jouw klant op zoek naar de beste financiële oplossing voor de aanschaf van een auto? Wij maken het je makkelijk, bezoeken jouw klant en bieden een financieringsoplossing op maat.

Wij houden van auto’s. AFD Lease is veel meer dan een financieringsmaatschappij. Wij hebben ook een schat aan kennis en ervaring op het gebied van automotive. Wil je advies over een merk of type auto? Of wil je weten welke auto het meest geschikt is voor het beoogde gebruik? Wij helpen je graag.

Peter Prummel
06 153 211 51
peter@afdlease.nl of info@afdlease.nl

 

 

Onze partners