Gepubliceerd op 28 mei 2018

Regio Express, uw pakketspecialist!

Als ondernemer ben je alle dagen druk met heel veel dingen. Je wilt je daarom niet ook nog  zorgen  hoeven te maken over de levering van je producten.  Wanneer u kleine en lichte pakketten verstuurt, dan heeft u de pakketdiensten voor het uitzoeken.

Maar u weet dat als maten of gewichten afwijken van het reguliere, maar ook als zendingen kwetsbaar zijn, dan wordt het lastiger een vervoerder te vinden die uw zendingen voor een fatsoenlijke prijs met succes kan afleveren.

Regio Express noemt zich niet voor niets de Pakket Specialist!

Oorspronkelijk begonnen als bezorgbedrijf voor bloemen zijn we, met meer dan 60 medewerkers, uitgegroeid tot een serieuze logistieke partner voor een groot aantal zeer trouwe klanten.

Vanaf onze locatie aan de Morsestraat in Hoogeveen zijn we sterk in het leveren van zendingen door heel Drenthe en hebben we routes door heel Nederland en België. Ook verpakken we zendingen of versturen we pakketten op afroep, die bij ons op voorraad staan. Naast onze eigen routes werken we nauw samen met diverse logistieke partners voor leveringen in de Benelux, Duitsland en rest van de wereld. Hierdoor en door onze jarenlange ervaring vinden we altijd een geschikte oplossing voor leveringen.

Waar we trots op zijn

Is dat naast het grote aantal tevreden nieuwe klanten, er veel ondernemers zijn die we al meer dan 10 jaar klant mogen noemen. Hetgeen wij voor onze klanten mogen versturen is heel divers. Hierbij moet u niet alleen denken aan kleinere zendingen, maar ook auto onderdelen, karpetten, kunststofplaten, magazijnstellingen of kwetsbare zendingen zoals fotolijsten, fruit en bloemen.

Voor onze klanten

Hiervoor is prijs natuurlijk belangrijk, en zijn service en klantgerichtheid bij hun keuze voor Regio Express ook belangrijke factoren. Samen met het feit dat we een goede oplossing zoeken, als er een keer iets mis gaat. Uiteindelijk blijft het mensenwerk.

Regio Express
Morsestraat 8b
7903 BL   Hoogeveen
Tel: +31 (0) 528 34 05 10
www.regioexpress.nl

Mocht u na het lezen van deze nieuwsbrief vragen hebben of nader kennis willen maken.
Dan kan dat door contact op te nemen via 0528 34 05 10

Onze partners