Gepubliceerd op 22 maart 2018

Drentse dynamiek in transport

Transporthandel Drenthe is een jong en dynamisch bedrijf dat zich voornamelijk richt op zowel de land- en tuinbouwsector als de transportsector, maar dat middels haar producten en diensten ook een uitstekende leverancier is voor het gemiddelde midden- en kleinbedrijf.

De basis van het bedrijf wordt gevormd door nieuwe en tweedehands landbouwmachines, aanhangers, diepladers en opleggers voor zowel snel als langzaam verkeer. En aan keuze geen gebrek, want het assortiment bestaat uit meer dan vijftig exemplaren.

Transporthandel Drenthe verkoopt niet alleen aanhangers en opleggers maar is ook gespecialiseerd in de nieuw- en verbouw ervan.

In samenwerking met de klant worden de wensen besproken om zo samen tot een mooi eindresultaat te komen.

Hierbij valt te denken aan een nieuwe vloer van zowel staal als hout, nieuwe of bestaande bumpers met- of zonder ledverlichting, hydraulische (oploop-)remmen, hekken zowel voor als achter, rongen en het in kleur spuiten in iedere gewenste kleur.

Voor al deze aanpassingen worden scherpe prijzen gehanteerd. Transport van de aanhanger is geen probleem, want in overleg wordt de aanhanger bij de klant afgeleverd. Voor de ondernemer die maar één keer of een paar keer een aanhanger of een dieplader nodig heeft, is er óók de mogelijkheid om te huren.

Er is altijd een ruim assortiment aanhangers beschikbaar die voor diverse doeleinden geschikt zijn. Denk hierbij aan open aanhangers, schuifzeilen aanhangers, schamel aanhangers, middenas aanhangers en 1,2 & 3 assers met dubbele banden en supersingel banden, luchtvering, bladvering, luchtremmen, hydro remmen, houten vloer of stalen vloer.

De huurprijzen zijn scherp: per dag € 40,- ex btw, per week € 175,- ex btw en voor langere tijd in overleg. Transport is mogelijk door heel Nederland tegen een scherpe kilometerprijs. Je kunt bij Transporthandel Drenthe ook terecht voor zee- en opslagcontainers in diverse (gespecialiseerde) soorten en maten.

Qua maten bestaat het assortiment uit zogenaamde 8 ft. containers met een inhoud van 9.9 kubieke meter tot en met 40 ft. containers met een inhoud van 66 kubieke meter. Daar tussenin zijn er nog de 10 ft. en de 20 ft. containers.

Een mooi voorbeeld van de gespecialiseerde containers is de 2 stands verplaatsbare paardenbox.  Met een lengte van 6,20 meter en een breedte van 2,50 meter biedt het plaats aan sowieso twee paarden. De inrichting voldoet, met voer- en waterbakken, binnenverlichting via een degelijke stroomaansluiting en een tussenhek aan de eisen van een moderne stal.

Transporthandel Drenthe
De Hoek 33   7843 PK Erm
Rick: 06–10271593
Edwin: 06–10264197
www.transporthandel.nl

Onze partners