Gepubliceerd op 14 juni 2018

AFD Operational lease, goedkope zakelijke autolease

Wil je vaste lage kosten voor je bedrijfsauto of wagenpark? Kies dan voor de zekerheid van operational lease bij AFD Lease. Jij kiest uit de nieuwste modellen van alle merken, wij nemen de investering voor onze rekening. Dien vrijblijvend een aanvraag in en laat je verrassen door de lage maandlasten.

Persoonlijk maatwerk, maximale acceptatie
Zaken doen is mensenwerk. Daarom is AFD Lease veel meer dan een financieringsmaatschappij. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak bij autolease. Je krijgt je eigen, vaste, bereikbare relatiebeheerder, die je direct persoonlijk kunt bereiken met vragen, problemen of wensen. Je casemanager kent jouw situatie tot in detail en weet hoe en waar aan te kloppen. Zo helpen wij je snel en is je kans op acceptatie maximaal.

Waarom kies je voor operational lease?
De voordelen:
-geen grote investeringen
-zekerheid dankzij vaste autokosten
-wagenpark drukt niet op de balans
-fiscaal voordeel door aftrek leasekosten
-geen financieel risico, de auto blijft eigendom van de leasemaatschappij
-geen inruil- en restwaarderisico

Verschil tussen full operational lease en netto operational lease
Bij netto operational lease zijn alleen afschrijving, rente en wegenbelasting inbegrepen. Zaken als onderhoud, reparaties, verzekering en vervangend vervoer komen daarbij voor eigen rekening. Dit alles is bij full operational leasen wel inbegrepen.

Wagenparkbeheer
Wil je meer dan alleen operational lease? AFD Lease gaat graag nog een stap verder en wordt jouw partner in zakelijk wagenparkbeheer. Met ons fleetmanagement zorgen wij voor efficiënt beheer van jouw mobiliteit, complete coördinatie en maximale kostenbesparing voor jouw wagenpark. Met onze persoonlijke aanpak, kennis van jouw organisatie en een schat aan kennis en ervaring in de automotive maken wij een grondige analyse van het wagenpark. Op grond daarvan krijg je van ons advies over optimalisatie van het wagenpark.

Neem voor meer informatie over wagenparkbeheer vrijblijvend contact op met:
Peter Prummel
06 153 211 51
peter@afdlease.nl of info@afdlease.nl

Automotive Financiële Diensten
Bezoekadres: Hunsingolaan 1-A, 9501VP Stadskanaal
Postadres     : Postbus 249, 9500AE  Stadskanaal
Tel: 0599-237771
Fax: 0599-237770

Onze partners